Bekende bokser noemt Anthony Joshua ‘namaak’ Klitschko – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Bekende bokser noemt Anthony Joshua ‘namaak’ Klitschko

Bekende bokser noemt Anthony Joshua ‘namaak’ Klitschko

deontay-wilder-noemt-anthony-joshua-'namaak'-klitschko

De tegenvallende bokswedstrijd tussen Anthony Joshua en Andy Ruiz Jr, scoorde niet veel punten bij zwaargewicht koning Deontay Wilder.

Minder dan een uur nadat Anthony Joshua voorbij Andy Ruiz Jr. kwam om drie zwaargewicht titels terug te winnen, klom de andere kampioen van de divisie aan de telefoon en stak zijn mening over Joshua en het gevecht niet onder stoelen of banken.

ZIE OOK >> Anthony Joshua herwint wereldtitels op Andy Ruiz Jr

Deontay Wilder, die in een gesprek met The Athletic, ontmantelde de “zeer, zeer veilige, voorzichtige” stijl die Joshua gebruikte om afstand te creëren en deze te bewaren, terwijl vernietigende kritiek op de te zware Ruiz werd toegevoegd voor het belachelijk maken van Wilder’s poging om de te veroveren.

Het had beter gekund

“Joshua deed wat hij moest doen om de overwinning te behalen. Hij rende rond de ring en leek eerder de jab koning, ‘zei Wilder nadat 65 van Joshua’s 107 gelande stoten werden geregistreerd als jabs. “Kortom, hij had voormalig kampioen Wladimir Klitschko aan zijn zijde en hij kopieerde dien stijl met die jab-vasthoud-methode. Dat is alles wat hij vanavond heeft gedaan. “

Niet alleen Wilder was niet erg overtuigd van Joshua die hevige tegenstand kreeg van Snickers koning Ruiz. Deze bleef als een luis in de pels in de buurt van Joshua en leek hem zelfs tot op irritatie punt te hebben gedreven. Ook de fans ken minder blij. Wat vindt u, vocht Joshua minder overtuigend dan verwacht?

Bekijk ook

‘Motherf*cker’: Autodief GEMEPT door UFC’er Derrick Lewis

De vechter moest in actie komen om te voorkomen dat een man in zijn auto in zou breken.

Spoedje: Fury vs. Wilder 3 op 24 juli in Las Vegas

Bob Arum, bokspromotor zegt dat Top Rank het Allegiant Stadium in Las Vegas heeft gereserveerd voor een derde Fury versus Wilder clash

Glory kampioen Alex Pereira geeft wereldtitel op

Alex Pereira en Artem Vakhitov zullen op 17 juli een herkansing met elkaar aangaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page