DEONTAY WILDER: Ik vocht als 'een zombie' tegen Tyson Fury - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / DEONTAY WILDER: Ik vocht als ‘een zombie’ tegen Tyson Fury

DEONTAY WILDER: Ik vocht als ‘een zombie’ tegen Tyson Fury

De voormalig zwaargewicht kampioen Deontay Wilder zegt dat hij niet op zijn best heeft gevochten tegen Tyson Fury.

Tyson Fury en Deontay Wilder ontmoetten elkaar voor het laatst in februari in Las Vegas. In een gesprek op de Premier Boxing Champions-podcast op woensdag zei de 34-jarige dat hij zich op de avond van het gevecht niet op zijn best had gevoeld.

Wilder’s pak was te zwaar

Het gevecht van februari was de tweede ontmoeting tussen de twee boksers. De eerste, in december 2018, eindigde in een onbeslist. Een rematch was gepland voor juli, maar is uitgesteld vanwege de coronavirus pandemie. Deontay Wilder’s poging om de nederlaag aan zijn zware opkomst kostuum de schuld te geven, heeft weinig gewicht.

“Toen ik mijn masker afzette, deden de dingen die ik deed. Ik doe al heel lang aan deze sport, dus mensen weten automatisch hoe ik ben,” zei Wilder. “Mensen die boksen kennen, weten dat het die avond niet Deontay Wilder was. Ik was die nacht een zombie. Ik was mezelf niet. Ik voelde me een zombie. “

Fury is nog geen kampioen

“Het is nog niet voorbij. In mijn ogen zie ik Fury niet als de kampioen, “zei Wilder. “Hij is nog geen kampioen, we hebben nog een gevecht over … en ik kijk er naar uit om de wereld het beste van Deontay Wilder te geven.”

Wilder zei dat hij ondanks het verlies nog steeds positief is. ‘In het leven verlies je meer dan je wint’, zei hij. ‘Sommige mensen weten niet hoe ze zich moeten herstellen van een verlies. Mensen willen iemand zien verliezen om te zien hoe ze opstaan. Ik verloor in de ring, maar ik win in het leven. “

Bekijk ook

Zorgen om bokskoning Tyson Fury! ‘Dit kan zo niet’ (video)

Als dit maar goed gaat

Rico Verhoeven: ‘Zo zou ik nooit vechten’ (video)

Rico is er zeker van zo zou hij nooit vechten

Mike Tyson tegen Jake Paul de ring in! ’40 miljoen te verdelen’

Mike Tyson en Jake Paul zijn akkoord

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page