Deontay Wilder: 'Ik sla Tyson Fury zijn hoofd opnieuw open' Nieuws
Nieuws

Deontay Wilder: 'Ik sla Tyson Fury zijn hoofd opnieuw open'

Deontay Wilder: 'Ik sla Tyson Fury zijn hoofd opnieuw open'
Deontay Wilder: 'Ik sla Tyson Fury zijn hoofd opnieuw open'

WBC zwaargewicht kampioen Deontay Wilder zegt dat Tyson Fury geen kans tegen hem heeft.

Wilder baseert zijn uitspraak op het feit dat Fury in zijn gevecht tegen Otto Wallin afgelopen weekend, een zware oogwond opliep. Wilder zegt dat Fury de strijd tegen Wallin moest verliezen. De snee boen zijn oog die Fury leed in de 3e ronde veroorzaakt door een linkerhoek van Wallin was al erg genoeg om het gevecht te stoppen, maar het gevecht mocht doorgaan.

Geen vergelijk

Met de heftige snee die Fury heeft geleden, zegt Wilder dat er geen manier is om hem te bevechten zonder dat de snee door hem opnieuw wordt geopend. "Het is één ding voor Fury om te vechten met één oog vol bloed tegen Otto Wallin, maar het is iets anders om het tegen mij te doen. Fury zal een aantal enorme stoten moeten incasseren en hij kan misschien niet meer dan een ronde of twee doorstaan voordat het spel voorbij is," aldus Wilder

De ringarts heeft niet besloten om het gevecht te stoppen, en Wilder gelooft dat ze dat niet deden vanwege het grote geld dat Fury tegen hem zal verdienen. Het klinkt als een samenzwering voor sommige boksfans dat Fury mocht vechten met een snee die maar liefst 47 hechtingen vereiste om te sluiten. Fury's promotors bij Top Rank willen misschien overwegen hoe ze zijn carrière opnieuw opbouwen als Deontay hem vernietigt, zoals de beloofd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws