DEONTAY WILDER: ‘Fury vecht niet tegen Joshua, punt uit’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / DEONTAY WILDER: ‘Fury vecht niet tegen Joshua, punt uit’

DEONTAY WILDER: ‘Fury vecht niet tegen Joshua, punt uit’

Tyson Fury domineerde Deontay Wilder vorig weekend in hun rematch in Las Vegas, maar Wilder heeft de kans om wraak te nemen.

Deontay Wilder is niet van plan om Tyson Fury te helpen Anthony Joshua onder ogen te zien. De Amerikaan zal naar verwachting de rematch-clausule in zijn contract met Fury begin volgende week activeren. Wilder verloor de WBC zwaargewicht titel nadat hij afgelopen weekend in zeven rondes in Las Vegas werd gesloopt door de Britse ster Fury.

Wilder en zijn team zullen elkaar in de komende 24 uur ontmoeten om hun volgende stap te bespreken, maar het plan is om de clausule voor een trilogie-botsing met The Gypsy King te activeren. Fury’s promotor Frank Warren had de mogelijkheid geopperd om Wilder een lucratief bedrag aan te bieden om zich af te melden voor het derde gevecht.

Niks ervan

Dat zou dan druk uitoefenen op WBA, IBF en WBO-kampioen Joshua om de verplichte uitdager Kubrat Pulev af te betalen om een ​​zomer-confrontatie met Fury mogelijk te maken. Maar Wilder heeft geen interesse in het luisteren naar aanbiedingen van het team van Fury.

De rematch clausule in het contract dicteert dat het gevecht zal plaatsvinden in de VS, met Las Vegas als de meest waarschijnlijke locatie. Het betekent dat Fury’s hoop op een clash met Joshua in de wacht staat tot tenminste laat in 2020, maar realistischer lijkt het erop dat het 2021 zal zijn voordat ze tegenover elkaar staan.

Bekijk ook

‘McGregor waar is het geld?’: Boze Poirier, lachende Ier reageert

Gisteren beschuldigde Poirier de Ier er van zijn woord niet te zijn nagekomen en poste dit op Twitter

BREAKING: Holyfield (58) maakt rentree tegen laatste tegenstander van Mike Tyson

Aanvankelijk zou Holyfield volgende maand tegen Mike Tyson vechten

Topvechter Silva over dood DMX: ‘ik ben er kapot van’

Anderson Silva, de UFC-legende raakte in de war na de dood van zijn vriend DMX

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page