Deontay Wilder daagt Anthony Joshua officieel uit voor gevecht Boks Nieuws
Boks Nieuws

Deontay Wilder daagt Anthony Joshua officieel uit voor gevecht

Deontay Wilder daagt Anthony Joshua officieel uit voor gevecht

Deontay Wilder roept officieel op tot een gevecht met Anthony Joshua. Net als fans het het minst verwachtten, zouden de voormalige zwaargewicht kampioenen Anthony Joshua en Deontay Wilder het tegen elkaar kunnen opnemen in een gevecht.

Ondanks de opdracht om het op te nemen tegen Andy Ruiz Jr. als laatste eliminator voor een kans op de WBC-titel van Tyson Fury, heeft het team van Deontay Wilder gezegd dat ze bereid zijn die kans voorbij te laten gaan om het op te nemen tegen 'AJ' in het VK of het Midden-Oosten.

De manager van Wilder, Shelly Finkel, maakt hun standpunt duidelijk. “Deontay is bereid om als volgende tegen Anthony Joshua te vechten. We zouden die strijd aangaan in het VK of het Midden-Oosten. We hebben de WBC-eliminator met Ruiz, en dat zullen we doen. Maar we willen dat Joshua gevecht. "

Dit is wat wij willen

Nu het voorstel schijnbaar voor de deur van promotor Eddie Hearn ligt, is het aan hem om met Joshua te praten en te zien hoe hun plannen voor 2023 eruit zien. Na de recente overwinning van Dillian Whyte op Jermaine Franklin, werd algemeen aangenomen dat 'AJ' hem zou ontmoeten in een herkansing.

Finkel weet dat dit het geval kan zijn, maar hij dringt er bij de Britten op aan om in plaats daarvan een deal met hem te sluiten. Hearn heeft eerder zowel zijn interesse als die van zijn vechter uitgesproken om het gevecht te laten plaatsvinden. "Nu zijn we bereid om te praten om vervolgens een deal voor Joshua te sluiten", aldus Hearn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws