Deontay Wilder begonnen met onderhandelingen, maar niet met Tyson Fury Boks Nieuws
Boks Nieuws

Deontay Wilder begonnen met onderhandelingen, maar niet met Tyson Fury

Deontay Wilder begonnen met onderhandelingen, maar niet met Tyson Fury
Deontay Wilder begonnen met onderhandelingen, maar niet met Tyson Fury

Deontay Wilder is begonnen met onderhandelingen voor een gevecht tegen voormalig IBF-zwaargewicht kampioen Charles Martin.

De wedstrijd tegen Martin is het reserveplan voor voormalig WBC-kampioen Wilder. Mocht Wilder niet in staat om zijn contractuele trilogie wedstrijd tegen Tyson Fury te krijgen.

Fury is boos over enkele van de beschuldigingen die Wilder had geuit, na zijn knock-out verlies in de zevende ronde tegen hem in februari 2020. Wilder's co-manager Shelly Finkel vertelde Sports Illustrated dat ze hun zaak tegen Fury voeren via een arbitrage commissie. Deze moet uitmaken of er een derde gevecht komt.

Hij moet vechten

Het is onduidelijk hoe snel de arbiter in de zaak zal kunnen beslissen, en dat is het probleem dat Wilder heeft. Hij is 11 maanden uit de ring geweest sinds zijn verlies tegen Fury in 2020, en hij moet actief blijven.

Martin is dus het plan om tegen te vechten mocht het met Fury alsnog niet doorgaan. Martin is slechts een van de namen die worden genoemd door Wilder's co-manager Finkel. Andere kandidaten zij niet bekend gemaakt. Maar dat Wilder wil vechten is duidelijk tegen Fury of niet.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/gefrustreerde-mma-vechter-klaar-met-oneerlijkheid-video/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws