Deontay Wilder: 'Als ik Tyson Fury niet krijg dan wil die andere Engelsman' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Deontay Wilder: 'Als ik Tyson Fury niet krijg dan wil die andere Engelsman'

Deontay Wilder: 'Als ik Tyson Fury niet krijg dan wil die andere Engelsman'

Voor Deontay Wilder en Tyson Fury breekt er een spannende tijd aan. Na twee keer met verschillend resultaat tegenover elkaar te hebben gestaan. Wilder wil alsnog de revanche en wil de herkansing clausule voor een derde gevecht verzilveren. Een arbitrage commissie zal besluiten of dit doorgaat of niet.

Mocht het oordeel zijn dat Wilder een gevecht tegen Fury kan vergeten. Dan is zijn vizier gericht op de Engelsman Dereck Chisora. Wilder zegt hierover: "Ik wil Dillian Whyte, ik wil Dillian Whyte en ik wil Dillian Whyte. De kerel is geobsedeerd door mij. Hij doet alsof we een slechte relatie hebben gehad en hij kan mij niet vergeten. Ik ben de man die hij wil zijn", Zegt Wilder in de Last Stand Podcast.

Geef mij een Engelsman

Chisora verloor in oktober zijn WBO Intercontinentale zwaargewicht titel aan Oleksandr Usyk. Nu zegt Wilder dus dat hij Chisora wel wil straffen als mede Brit Fury niet aan de beurt komt. Mocht Fury niet tegen Wilder hoeven vechten dat staan twee gevechten met Kampioen Anthony Joshua op de rol.

Dat zou in 2021 moeten plaatsvinden mits Joshua tegenstander Kubrat Pulev weet te verslaan op 12 december. Pulev is de verlichte tegenstander voor de IBF titel die Joshua moet verdedigen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws