DECEMBER BOKSMAAND: Deze wedstrijden mag je absoluut niet missen
Home / Nieuws / Boks Nieuws / DECEMBER BOKSMAAND: Deze wedstrijden mag je absoluut niet missen

DECEMBER BOKSMAAND: Deze wedstrijden mag je absoluut niet missen

December zit vol met boks actie. Wij hebben de top events voor de maand op een rijtje voor je gezet.

Het einde van het jaar nadert en december is traditioneel gevuld met een aantal top bokswedstrijden. Ook dit jaar zijn er weer een paar top clashes. Te beginnen met aankomende woensdag 2 december.

Ryan Walsh vs Jazza Dickens en Serge Michel vs Ricards Bolotniks. MTK rondt zijn laatste twee Golden Contract-toernooien af. De boks fans kunnen rekenen op wat vermakelijke gevechten zouden moeten zijn, beide goed op elkaar afgestemd.

Klassieker Billy Joe Saunders vs Martin Murray

Donderdag 3 december is het aan Brian Ceballo tegen Larry Gomez. Ring City USA keert terug voor de tweede aflevering van de nieuwe serie. Serhii Bohachuk was oorspronkelijk bedoeld als headliner tegen Brandon Adams. Echter viel deze uit.

Vrijdag 4 december is het tijd voor een topgevecht tussen Billy Joe Saunders en Martin Murray. De WBO-titel van Saunders staat op het spel. Murray is taai en komt om te vechten, maar heeft zijn beste dagen achter zich. Dat gezegd hebbende, Saunders is een enorm inconsistente jager. Het gevecht kan dus alle kanten op.

Titels op het spel

Zaterdag 5 december Anthony Yarde tegen Lyndon Arthur, Willy Hutchinson tegen Lennox Clarke. Dit zijn goede gevechten en zeker interessant om te volgen. Twee van de beste Engelse lichte zwaargewichten vechten om Arthur’s Commonwealth-titel.

Hutchinson tegen Clarke is voor de vacante Britse en Commonwealth-titels op 168 pond. Hutchinson is een veelbelovende boksert. Clarke’s enige verlies is een split decision tegen Lerrone Richards een jaar geleden. Kortom december is een lekkere boksmaand voor de fans.

Bekijk ook

‘Ik blijf zitten’! Boze Olympisch bokser protesteert tegen diskwalificatie

kwalificeerd in zijn kwartfinale op de Olympische Spelen in Tokio vanwege een opzettelijke kopstoot. De Franse superzwaargewicht bokser zat ongeveer een uur lang uit protest op het schort van de Olympische ring

UFC-vechter gepakt op cocaïnegebruik, schorsing wassen neus

Volgens de officiële verklaring van USADA is de straf met terugwerkende kracht

Rico en Alistair reageer! Waarom bellen jullie niet terug?

Rico Verhoeven en Alistair Overeem zijn sinds laatstgenoemde tekende bij Glory Kickboxing, regelmatig het onderwerp van gesprek.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page