Home / Nieuws / Boks Nieuws / Deadline Anthony Joshua vs Kubrat Pulev gevecht nadert

Deadline Anthony Joshua vs Kubrat Pulev gevecht nadert

Kubrat Pulev gewond gevecht met Anthony Joshua in gevaar!

Anthony Joshua en Kubrat Pulev hebben tot 31 januari om deal te sluiten

IBF, IBO, WBA, WBO zwaargewicht kampioen Anthony Joshua en verplichte uitdager Kubrat Pulev, hebben volgens een vertegenwoordiger van de International Boxing Federation (IBF), tot 31 januari om een ​​akkoord te bereiken of hun wedstrijd gaat naar een beursbod.

Naast de IBF kreeg Joshua ook de opdracht van de WBO om hun verplichte uitdager Oleksandr Usyk onder ogen te zien. Pulev lijkt de koploper te zijn voor de wedstrijd. “Er is me net verteld dat de kampen Pulev en Joshua tot 31 januari hebben gevraagd om te onderhandelen,” en IBF vertelde Hearn aan Sky Sports.

Wie als eerste

Pulev wordt gepromoot door Bob Arum van Top Rank, die een exclusieve deal heeft met ESPN. Joshua vecht, via zijn promotie-deal voor Eddie Hearn, op DAZN. Hearn probeert officiële opheldering te krijgen van de sanctie-instanties, over welke verplichte uitdager als eerste moet komen. Als Joshua in de richting van Pulev gaat, zal Hearn proberen Usyk te matchen met iemand als Derek Chisora ​​of Joseph Parker.

Pulev moest Joshua in oktober 2017 uitdagen, maar trok zich terug met een blessure. Hij herwon zijn verplichte wedstrijd door Hughie Fury te verslaan in een laatste eliminator wedstrijd.

Bekijk ook

Anthony Joshua’s titelgevecht tegen Kubrat Pulev afgelast

Het zwaargewicht titelgevecht tussen Brit Anthony Joshua en IBF’s verplichte uitdager Kubrat Pulev, die oorspronkelijk ...

ANTHONY JOSHUA: ‘Wilder zet een stap opzij dan pak ik Tyson Fury’

Als Deontay Wilder akkoord gaat met een ‘stap opzij’ zal Anthony Joshua de bokshandschoenen opnemen ...

🎥 | BLIND GESLAGEN TOPBOKSER: ‘Ik doe het zo weer over’

Topbokser Israel Vazquez vecht voor zijn leven terwijl hij omgaat met een gebroken lichaam door ...