Deadline Anthony Joshua vs Kubrat Pulev gevecht nadert Nieuws
Nieuws

Deadline Anthony Joshua vs Kubrat Pulev gevecht nadert

Deadline Anthony Joshua vs Kubrat Pulev gevecht nadert
Deadline Anthony Joshua vs Kubrat Pulev gevecht nadert

Anthony Joshua en Kubrat Pulev hebben tot 31 januari om deal te sluiten

IBF, IBO, WBA, WBO zwaargewicht kampioen Anthony Joshua en verplichte uitdager Kubrat Pulev, hebben volgens een vertegenwoordiger van de International Boxing Federation (IBF), tot 31 januari om een ​​akkoord te bereiken of hun wedstrijd gaat naar een beursbod.

Naast de IBF kreeg Joshua ook de opdracht van de WBO om hun verplichte uitdager Oleksandr Usyk onder ogen te zien. Pulev lijkt de koploper te zijn voor de wedstrijd. "Er is me net verteld dat de kampen Pulev en Joshua tot 31 januari hebben gevraagd om te onderhandelen," en IBF vertelde Hearn aan Sky Sports.

Wie als eerste

Pulev wordt gepromoot door Bob Arum van Top Rank, die een exclusieve deal heeft met ESPN. Joshua vecht, via zijn promotie-deal voor Eddie Hearn, op DAZN. Hearn probeert officiële opheldering te krijgen van de sanctie-instanties, over welke verplichte uitdager als eerste moet komen. Als Joshua in de richting van Pulev gaat, zal Hearn proberen Usyk te matchen met iemand als Derek Chisora ​​of Joseph Parker.

Pulev moest Joshua in oktober 2017 uitdagen, maar trok zich terug met een blessure. Hij herwon zijn verplichte wedstrijd door Hughie Fury te verslaan in een laatste eliminator wedstrijd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws