'De volgende sloop ik': Mike Tyson hield zich in tegen Jones Jr Boks Nieuws
Boks Nieuws

'De volgende sloop ik': Mike Tyson hield zich in tegen Jones Jr

'De volgende sloop ik': Mike Tyson hield zich in tegen Jones Jr

Mike Tyson geeft toe dat hij zich terughoudend heeft opgesteld tegen Roy Jones Jr. De twee oud-boksers stonden eind vorig jaar tegenover elkaar in een liefdadigheid wedstrijd. Maar Tyson wil de volgende keer echt slopen.

,,In mijn volgende gevecht wil ik iemand waar ik helemaal los op kan gaan", zegt Tyson. Iron Mike zegt dat hij de knock-out heeft vermeden in zijn recente gevecht met Jones Jr.

De volgende gaat knock-out

,,Ik voelde me beter dan ik had verwacht, ik dacht dat ik wat zenuwachtiger zou zijn dan ik was, maar ik was ontspannen. Ik had zin ‘wauw’ - ik zou nog wat meer kunnen doen, ik zou meer combinaties kunnen maken. Ik zou dit kunnen doen en dat doen, ”zei Tyson, sprekend op zijn Hotboxin’ Podcast afgelopen week.

De volgende tegenstander van Tyson zal naar alle waarschijnlijkheid Evander Holyfield zijn. De twee stonden al eerder tegenover elkaar wat in de laatste confrontatie een stuk oor koste bij Holydfield. Tyson was hongeriger dan gedacht naar de overwinning en beet in het oor van Holyfield.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws