De dag dat Anthony Joshua bruut knock-out ging (video) Nieuws
Nieuws

De dag dat Anthony Joshua bruut knock-out ging (video)

De dag dat Anthony Joshua bruut knock-out ging (video)

Anthony Joshua wil zijn rivaliteit met Dillian Whyte voor een derde keer uittesten, nadat zij eenmaal als een professional en eenmaal als amateurs hadden gevochten.

Whyte gaf Joshua de strengste test van zijn professionele carrière in zijn 15e gevecht, waarbij Joshua in de zevende ronde Whyte versloeg door een monster uppercut die sindsdien Joshua's visitekaartje is geworden.

Toen het paar elkaar ontmoette als amateurs in 2009 ging Joshua pijnlijk neer. De stand is nu 1 - 1 gerekend over de twee wedstrijden dat de boksers tegenover elkaar stonden.

Andere tijden

Voor 2020 wordt er gesproken dat Whyte en Joshua wel eens voor een derde keer tegenover elkaar zouden kunnen komen te staan, althans als het aan bokspromotor Eddie Hearn ligt.

Hoe zou de uitslag dan zijn? Zowel Whyte als Joshua zijn gerijpt als boksers en het zou wel eens de zwaarste match tussen beide kunnen zijn als deze doorgaat. Wie denkt u dat de meeste kans op een winst maakt?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws