Dave Roelvink vs. René Watzema hoofdpartij Boxing Influencers Nieuws
Nieuws

Dave Roelvink vs. René Watzema hoofdpartij Boxing Influencers

Dave Roelvink vs. René Watzema hoofdpartij Boxing Influencers
Dave Roelvink vs. René Watzema hoofdpartij Boxing Influencers

De hoofdpartij voor Boxing Influencers 2 is bekend.

Vandaag maakt organisator Boxing Influencers bekend dat niemand minder dan René Watzema, gezicht en spreekbuis van het jongerenmerk RUMAG, zijn opwachting zal maken in de ring.

Watzema neemt het op tegen mediapersoonlijkheid, DJ en model Dave Roelvink. Het gevecht tussen de twee influencers vormt de hoofdpartij tijdens Boxing Influencers, op 26 oktober aanstaande in Topsportcentrum Almere. Watzema wordt getraind door kickbokslegende Melvin Manhoef. Roelvink wordt door Mike Passenier getraind.

Tegenover elkaar

Passenier is de oud-trainer van grote kickboksnamen als Badr Hari en Gokhan Saki, maar is ook de voormalig trainer van Melvin Manhoef. Manhoef en Passenier hebben samen jarenlang velen successen in de kickbokswereld behaald en staan op 26 oktober lijnrecht tegenover elkaar.

Eerder werd bekendgemaakt dat ‘Ex on the Beach’ realityster Lena het op zal nemen tegen mediapersoonlijkheid en YouTuber Laura Ponticorvo. Ook Harrie Snijders, bekend van zijn beruchte deelname aan het MTV programma ‘Ex on the Beach: Double Dutch,’ verschijnt in de ring. Daarnaast stappen Sidney Bout en Jaimy Dorenbosch, bekend van ‘Temptation Island’, de ring in.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws