? Daniel Dubois sloopt Ricardo Snijders in twee rondes Boks Nieuws
Boks Nieuws

? Daniel Dubois sloopt Ricardo Snijders in twee rondes

? Daniel Dubois sloopt Ricardo Snijders in twee rondes

De Nederlandse bokser Ricardo Snijders toonde lef door op korte termijn de ring in te gaan tegen geweldenaar Daniel Dubois.

Snijders was ingeschakeld als vervanger voor de voormalige Duitse amateur Erik Pfeiffer. Alhoewel hij als zware underdog de ring instapte, werd Snijders geprezen voor zijn lef om Dubois tegemoet te treden. Het gevecht kwam zaterdagavond echter niet verder dan twee rondes.

Dubois schakelde Snijders in de tweede ronde uit via een TKO (technische knock-out). Het gevecht moest Dubois klaarmaken voor een geplande wedstrijd met Joe Joyce in oktober. De Engelse pers berichte dat Dubois een gemakkelijke avond had tegen Snijders.

Ik wil een echte tegenstander

Snijders kreeg vier keer een knockdown te verwerken in de BT Sports Studios in Londen. "Ik was net aan het opwarmen, ik was opgewonden om weer in de ring te staan en hopelijk zal ik de volgende keer een echte vechter tegenover mij hebben, Joe Joyce of wie dan ook," zei Dubois.

"Ik had een gevecht nodig, elk gevecht eigenlijk. Dit was perfect, gewoon in- en uitstappen en ik genoot ervan,"aldus Dubois. Snijders zag er klein uit tegenover Dubois die de eerste twee minuten nodig had om hem de maat te nemen.

Teveel van het goede

De eerste dreigende stoot die Dubois gooide, een linkse hoek naar het lichaam, kreeg Snijders voor het eerst omver. Hij versloeg de tel van scheids, kwam overeind en zakte weg door nog een stoot op het lichaam. Terwijl hij aangaf dat hij naar beneden werd geduwd.

Het duurde slechts acht seconden in de tweede ronde voordat Snijders weer neer ging. De rest van de tijd werd in beslag genomen door een achttelling. En de scheidsrechter brak de wedstrijd af. Volgens insiders was het niveau verschil te groot tussen Dubois en Snijders.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws