Daniel Dubois daagt Tyson Fury uit: Belooft 'hem te vernietigen' Nieuws
Nieuws

Daniel Dubois daagt Tyson Fury uit: Belooft 'hem te vernietigen'

Daniel Dubois daagt Tyson Fury uit: Belooft 'hem te vernietigen'
Daniel Dubois daagt Tyson Fury uit: Belooft 'hem te vernietigen'

Tyson Fury is ongeslagen in zijn bokscarrière na zijn laatste overwinning op Otto Wallin.

Daniel Dubois onthulde dat het ‘doden of gedood worden’ is nadat hij Tyson Fury heeft uitgedaagd. Hij vertelde de Metro: "Ik ben nu in staat om Tyson Fury te verslaan." De 22-jarige bokser krijgt alle lof voor zijn explosieve stijl en denkt dat hij Fury zou verslaan, zelfs in deze vroege stadia van zijn carrière.

Kom maar op

Dubois is een van de grootste rijzende sterren van zwaargewicht, en zegt klaar te zijn voor Fury. "Ik heb maar één missie: zoeken en vernietigen, het is doden of gedood worden, "zegt Dubois. De veelbelovende bokser komt vrijdagavond in actie wanneer hij het opneemt tegen Ebenezer Tetteh voor de Commonwealth-titel in de York Hall van Bethnal Green.

Fury heeft zijn zinnen gezet op een rematch met Deontay Wilder. Zijn laatste partij vocht Fury tegen Otto Wallin in Las Vegas. "Ik heb 100 procent vertrouwen in mijn kunnen. Ik zal iedereen verslaan die met mij de ring in stapt, zei Fury na zijn wedstrijd met Wallin. Of Fury op de uitdaging van Dubois in gaat is niet bekend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws