Dana White: 'UFC maakt najaar 2020 start met boksen' Nieuws
Nieuws

Dana White: 'UFC maakt najaar 2020 start met boksen'

Dana White: 'UFC maakt najaar 2020 start met boksen'
Dana White: 'UFC maakt najaar 2020 start met boksen'

Volgens UFC president Dana White zal de lancering van Zuffa Boxing niet lang op zich laten wachten.

White de grote baas van de UFC vertelde dinsdag aan diverse media dat hij verwacht in oktober dit jaar te kunnen starten met Zuffa Boxing. Er is al iemand aangenomen die voorlopig nog even anoniem blijft om de zaak te runnen aldus White in de verklaring. "Ik hoop in oktober," zei White. "Hij zal in oktober op zijn kantoor zitten. Ik ben zijn kantoor nu aan het bouwen. Het is zo gedaan en hopelijk zit hij er in oktober . "

White verbaasde de bokswereld toen hij een belangrijke speler bleek in het opzetten van de wedstrijd tussen ongeslagen bokskampioen Floyd Mayweather en voormalig UFC vedergewicht en lichtgewicht kampioen Conor McGregor. Het kreeg het label 'The Money Fight' en het liet zien hoe graag White de bokswereld wil betreden.

Boksen opnieuw uitvinden

White zei dat de nieuwe onderneming geen geval zal zijn van MMA-vechters die gaan boksen, maar eerder een nieuwe onderneming in de bokswereld. Een industrie die volgens UFC-baas duidelijk moet worden hersteld. White heeft zijn frustratie talloze keren geuit over hoe hij denkt over boksen.

"Ik ga het model breken en opnieuw opbouwen," zei White. β€œHet model is kapot, we weten het allemaal. Iedereen weet het. Je hoeft geen wetenschapper te zijn om dat uit te zoeken. Het model is kapot, het moet worden gerepareerd en we zullen zien of ik de man ben die het doet. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws