Cyborg vs Taylor: Bellator in gesprek met Matchroom Boxing Boks Nieuws
Boks Nieuws

Cyborg vs Taylor: Bellator in gesprek met Matchroom Boxing

Cyborg vs Taylor: Bellator in gesprek met Matchroom Boxing
Cyborg vs Taylor: Bellator in gesprek met Matchroom Boxing

De kans is groot dat Bellator MMA kampioen Cris Cyborg in een bokswedstrijd te zien zal zijn tegen bokskampioen Katie Taylor.

Bellator MMA-president Scott Coker onthulde dat hij in gesprek is met Matchroom Boxing's Eddie Hearn om Cyborg mogelijk een boksuitje te bezorgen. Cyborg die donderdagnacht met succes haar eerste Bellator titel verdedigde wil graag haar boks skills testen.

Mooie kans

Vooral Katie Taylor is de naam die door Cyborg wordt genoemd en het lijdt geen twijfel dat het gevecht aantrekkingskracht heeft op vechtsportfans. Cris Cyborg heeft allang geflirt met het idee om de handschoenen in de ring te rijgen en misschien krijgt ze eindelijk haar kans.

“Er is een dialoog tussen Eddie Hearn en mijzelf. … Het is aan Cris, wat ze wil doen. Ik weet dat ze zegt: ‘Het is aan [Bellator]’, maar het is echt aan haar en haar management om te zien welke kant ze op willen. Als ze willen blijven vechten in MMA omdat ze momenteel MMA traint of dat ze tussentijds gaat boksen, "zegt Coker.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws