Home / Nieuws / Boks Nieuws / Cris Cyborg & Cecilia Braekhus willen bokswedstrijd

Cris Cyborg & Cecilia Braekhus willen bokswedstrijd

Cris Cyborg & Cecilia Braekhus willen bokswedstrijd

Cris Cyborg ziet wellicht eindelijk haar wens vervuld om tegen een bokskampioen te strijden in een boksring.

Al met een van de meest gedecoreerde carrières in de MMA-geschiedenis van vrouwen, zou Cyborg nog meer geschiedenis maken als ze ooit in een boksring zou stappen. Cyborg heeft nu de focus op het boksen hernieuwd door via Twitter op een nogal sarcastische manier interesse te wekken voor een potentieel gevecht met Braekhus.

Braekhus reageerde vrij snel op de uitdaging en ziet en boksmatch tegen de Braziliaanse ook wel zitten. Cyborg droeg ooit een “Cyborg vs. Braekhus 2019” T-shirt in 2018, campagne voerend voor een gevecht met ongeslagen bokskampioen. Zoals het er nu uitziet kan dit wel eens 2020 worden.

Het moet er eens van komen

Nu Cyborg onder contract staat bij Bellator, is er zeker een verhoogde mogelijkheid in een bokswedstrijd, gezien de bereidheid van de de organisatie om mee te promoten. Cyborg stelde juli voor als een mogelijke date, door haar manager Audie Attar te taggen, die onlangs de superster-bokslegende Manny Pacquiao tekende.

En als er één man is die weet wat er nodig is om de bokswereld over te steken, dan is het Attar, die zijn stercliënt Conor McGregor geschiedenis liet schrijven in 2017, toen hij ongeslagen boksen geweldig op zich nam, Floyd Mayweather.

Bekijk ook

Titelstrijd tussen Tyson Fury en Anthony Joshua eind 2020

Na de opmerkelijke overwinning van Fury op Deontay Wilder

Nederlander Hubert Geven alsnog in blote vuist boksfinale

Geven die eerder gepland stond om de finale te vechten

🎥 | BOKSKONING: Tyson Fury groots onthaald in Engeland

Tyson Fury keerde dinsdag