Corrupte boks juryleden vallen door de mand! Boks Nieuws
Boks Nieuws

Corrupte boks juryleden vallen door de mand!

Corrupte boks juryleden vallen door de mand!

Boksbond AIBA, gebruikt een intelligent systeem bij de wereldkampioenschappen boksen. Met dit systeem zullen corrupte juryleden door d iemand vallen volgens de sportbond.

Om het vertrouwen in haar wedstrijden te herstellen, heeft de International Boxing Association (AIBA) een kunstmatige-intelligentiesysteem gebruikt. Dit om juryleden en scheidsrechters te analyseren, voordat ze aan het werk konden werken tijdens de huidige wereldkampioenschappen voor mannen.

Twee functionarissen werden vervolgens verwijderd nadat ze waren ondervraagd door het geautomatiseerde stem analysesysteem, zei AIBA integriteit adviseur Richard McLaren, die eraan toevoegde dat het systeem niet hetzelfde was als een leugendetector.

Slim systeem

,,Het meet de cognitieve functies van de hersenen in de verbale reacties", zei McLaren op een persconferentie, waarbij de juryleden werden beoordeeld als laag, gemiddeld of hoog risico. "

McLaren zei dat het AI-project "duidelijk problemen identificeert" als het wordt gebruikt als onderdeel van een breder programma van pre-competitieve screening. Vervolginterviews en "een menselijke beoordeling" van de geschiktheid van functionarissen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws