Contract gevecht Mike Tyson vs Evander Holyfield 3 getekend Boks Nieuws
Boks Nieuws

Contract gevecht Mike Tyson vs Evander Holyfield 3 getekend

Contract gevecht Mike Tyson vs Evander Holyfield 3 getekend

Mike Tyson en Evander Holyfield zullen een derde gevecht met elkaar aangaan. Profbokser en goede vriend van Tyson, Zab Judah zegt tegen de krant Metro dat de deal rond is.

Tegen Metro.co.uk zegt Judah; ,,Het gevecht is rond. Mike Tyson tegen Evander Holyfield deel drie, geweldig,’ aldus Judah. ,,Alles aan dat gevecht interesseert me, je moet gewoon naar een en twee kijken en er is geen twijfel over waarom je nummer drie niet zou willen kijken, zonder twijfel."

In Dubai

Tyson en Holyfield deelden twee kolossale zwaargewicht kampioenschap gevechten in 1996 en 1997. De laatste leverde een van de meest schokkende momenten in de boksgeschiedenis op. Toen Tyson werd gediskwalificeerd omdat hij een deel van het oor van Holyfield had afbeet.

The Sun meldde deze week dat het trilogiegevecht zal plaatsvinden in het Midden-Oosten. Volgens Judah is ook bekend waar. ,,Het wordt Dubai, dat is wat ik hoor’, voegde Judah eraan toe.

Er is al eerder beweerd dat Tyson en Holyfield de deal rond hadden gemaakt. Echter bleef het stil en kwam er niets officieels naar buiten.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickboks-muay-thai-nieuws/gokhan-saki-toont-vecht-skills-comeback-training-gestart-video/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws