Conor McGregor zet plannen bokscarrière door! 'Blessure stopt mij niet' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Conor McGregor zet plannen bokscarrière door! 'Blessure stopt mij niet'

Conor McGregor zet plannen bokscarrière door! 'Blessure stopt mij niet'

Conor McGregor heeft nog steeds een bokscarrière in de planning, terwijl de Ier herstelt van een gebroken been. De UFC-legende begon zijn vechtsport carrière als amateur-bokser in Dublin en heeft in 2017 één professionele wedstrijd gehad tegen Floyd Mayweather. Het op één na grootste gevecht in de geschiedenis

De Ier is van plan om na zijn horror blessure weer op het niveau van het wereldkampioenschap in de octagon te komen, maar een tweede bokswedstrijd wil hij niet uitsluiten. Wanneer hij terugkomt, zullen er een aantal opties op tafel liggen in beide sporten.

,Mogelijk", zei McGregor toen hem werd gevraagd door een fan of hij van plan was terug te keren naar de boksring. ,,Het been zal echter meer dan uitgerust zijn om te trappen. Dus het UFC-kampioenschap lonkt ook", aldus de vastberaden Ier.

Coronapandemie

Voorafgaand aan de coronavirus pandemie was McGregor in vergevorderde gesprekken om tegen bokslegendeManny Pacquiao te vechten in een enorm cross over-gevecht. Maar die gesprekken gingen niet door vanwege het niet kunnen vinden van een locatie vanwege wereldwijde beperkingen.

Pacquiao neemt het nu op tegen Yordenis Ugas voor de wereldtitel in het weltergewicht in een poging zijn eigen record te breken en de oudste kampioen ooit in de gewichtsklasse te worden. Het oude managementbedrijf van McGregor is momenteel verwikkeld in een juridische strijd met Pacquiao.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws