Conor McGregor vs Manny Pacquiao het gevecht om te maken Boks Nieuws
Boks Nieuws

Conor McGregor vs Manny Pacquiao het gevecht om te maken

Conor McGregor vs Manny Pacquiao het gevecht om te maken
Conor McGregor vs Manny Pacquiao het gevecht om te maken

Met de recent derde aangekondigde pensionering van UFC ster Conor McGregor ligt de weg naar nieuw open. Of is het tactiek om er bij de UFC meer uit te trekken.

Nu McGregor zegt nooit meer de UFC Octagon in te stappen is het kamp in tweeën verdeeld. Enerzijds boze fans dat de Ier weer eens een afscheid aankondigt. Anderzijds fans die hopen dat McGregor een andere weg inslaat.

Geen opgever

Om het geld hoeft McGregor nooit meer te vechten, sterker nog zijn whisky bedrijf maakte te midden van de coronapandemie een giga winst. Maar bij McGregor kruipt het bloed waar het niet gaan kan en zal de Ier het vechten niet zomaar opgeven. Conor houdt van knokken en blijft in shape.

De vraag rijst welke tegenstanders er dan voor McGregor kunnen zijn. Veel namen zijn de revue al gepasseerd. Een boks rematch met Floyd Mayweather jr, deze gaf eerder deze week aan 'The Notorious' te willen straffen. Kamaru Usman, de grote UFC kampioen die McGregor ook een pak slaag wilde geven. Echter is deze gekoppeld aan Gilbert Burns voor UFC 251 op 11 juli.

Grote namen

Ondertussen is ere nog een kandidaat in de vorm van bokslegende Manny Pacquiao. De Filipijnse grootheid, bokser en inmiddels senator lijkt de perfecte match. McGregor wil nog een keer tegen een grote naam boksen zo gaf hij aan en is het MMA-vechten zat. Ook de experts zijn het erover eens dat een Manny vs. Conor gevecht wel eens een 'big hitter' kan zijn.

Of er gesprekken gaande zijn tussen het kamp van McGregor en Pacquiao is niet bekend. Wat de toekomst brengt voor McGregor is nog even afwachten. Met de aankondiging van UFC Fight Island op YAS Island Abu Dhabi zou het zomaar kunnen dat de Ier voor een verassing zal zorgen.

Welke tegenstander er dan tegenover hem staat is niet duidelijk. Aartsvijand Khabib Nurmagomedov zal zijn handen vol hebben aan Justin Gaethje. Wellicht Tony Ferguson waar McGregor eerst tegen weigerde te vechten. Of zal toch een man als Pacquiao de gedroomde tegenstander zijn?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws