Conor McGregor vs Manny Pacquiao gepland voor 2021 – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Conor McGregor vs Manny Pacquiao gepland voor 2021

Conor McGregor vs Manny Pacquiao gepland voor 2021

UFC Ster Conor McGregor is van plan terug te keren naar de bokswereld en heeft ziet een confrontatie met Manny Pacquiao wel zitten.

De voormalige UFC-kampioen in twee divisies kwam tekort in zijn poging om de eerste man te worden die Floyd Mayweather versloeg, maar kreeg te kampen met een TKO-verlies de tiende ronde. De 31-jarige McGregor flirt met een terugkeer naar de ring sinds die noodlottige nacht in de T-Mobile Arena in Las Vegas.

De ondertekening van Pacquiao door Paradigm zette velen ertoe aan om een ​​crossover-gevecht in 2021 te voorspellen met ‘The Notorious’, volgens ESPN-verslaggever Steve Kim ‘is dit echt het plan’. ‘Weet je, ik ga brutaal zijn. Ik zeg dat het volgend jaar in 2021 gebeurt, ‘vertelde Kim aan Big Fight Weekend. “Mij is verteld dat dit het plan is.”

Dichterbij een gevecht

McGregor zelf sprak over het vooruitzicht om de handschoenen te kruizen met Pacquiao een paar dagen voor zijn confrontatie met ‘Cowboy’ Cerrone. Pacquiao die in februari een stap dichter bij de confrontatie met de Ier komt toen hij tekende bij Paradigm Sports Management die ook McGregor vertegenwoordigt.

Kim gelooft dat de gretigheid van de 41-jarige Pacquiao tegenover McGregor voortkomt uit zijn verlangen om zoveel mogelijk geld te verdienen voordat hij uiteindelijk zijn handschoenen ophangt.” Kijk, Manny heeft een manier om vrij liberaal van gedachten te veranderen, maar er is een reden waarom hij bij deze organisatie (Paradigm Sports of L.A.) heeft getekend en dat is geld. “

Bekijk ook

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Demonische Worstelaar Jaagt World Champion de stuipen op het lijf

Hij was 'gebrand' op revanche en dat zou hij krijgen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page