Conor McGregor underdog in bokswedstrijd met Manny Pacquiao Boks Nieuws
Boks Nieuws

Conor McGregor underdog in bokswedstrijd met Manny Pacquiao

Conor McGregor underdog in bokswedstrijd met Manny Pacquiao
Conor McGregor underdog in bokswedstrijd met Manny Pacquiao

UFC ster Conor McGregor opent als de grote underdog in de aankomende bokswedstrijd met Manny Pacquiao.

De wedkansen voor een mogelijke cross-over bokswedstrijd tussen voormalig MMA-kampioen Conor McGregor en de legende Manny Pacquiao zijn vrijgegeven. De afgelopen dagen kondigde McGregor aan te gaan boksen tegen Pacquiao. Laatstgenoemde bevestigde zaterdag ook zelf de wedstrijd.

Met de aankondiging van de strijd tussen McGregor en Pacquiao gingen bij de bookmakers gelijk de alarmbellen af. Pacquiao de acht-divisie wereldkampioen bokser wordt bestempeld als een verheven favoriet op -1200. Wat McGregor betreft, McGregor zijn kansen worden lager ingeschat op een aanzienlijke underdog-waarde van +700.

Groot leeftijd verschil

Dit zal de tweede keer zijn dat McGregor te zien zal zijn in een professionele bokswedstrijd. Hij was een underdog op +300 in zijn wedstrijd in 2017 met de ongeslagen grote Floyd Mayweather. Pacquiao stond vorig jaar voor het laatst in de boksring.

Ook toen vocht de inmiddels 40-jarige Pacquiao, tegen een veel jongere bokser, Keith Thurman. Pacquiao won vervolgens van Thurman via een split decision en veroverde de WBA superweltergewicht titel. De wedkantoren stellen wel dat dit gevecht een standaard bokswedstrijd moet zijn en moet plaatsvinden voor 1 april 2020.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws