Conor McGregor uitgedaagd voor wedstrijd door bokskampioen - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Conor McGregor uitgedaagd voor wedstrijd door bokskampioen

Conor McGregor uitgedaagd voor wedstrijd door bokskampioen

Julio Cesar Chavez Jr, moet de boksring nog in dit weekend tegen UFC-legende Anderson Silva, of hij heeft zijn volgende tegenstander al in het vizier. De voormalige WBC middengewicht kampioen Chavez wil de Ierse UFC-ster Conor McGregor bevechten.

Hoewel de Mexicaanse bokser nog steeds de voorkeur geeft aan zijn collega-boksers in plaats van MMA-vechters, is de confrontatie met McGregor na Silva een haalbaar plan voor de 35-jarige, die al een favoriet is voor de wedstrijd op zondag.

Het grote geld

,,Conor McGregorkan echt boksen, en ik vind het leuk omdat hij een beroemdheid is”, zei Chavez Jr in een interview met Heavy, ,,Hij staat garant voor veel Pay Per View omzet en dat lijkt mij ook wel wat.” McGregor’s bokswedstrijd vond plaats in 2017 toen hij te zien was in een professioneel gevecht tegen de ongeslagen, vijftienvoudig wereldkampioen Floyd Mayweather. Een gevecht dat de Ier had verloren via een 10e ronde TKO maar meer dan 140 miljoen dollar opleverde.

Het gevecht tussen Silva en Chavez Jr, getiteld “Tribute To The Kings”, staat gepland op 19 juni in het Estadio Jalisco in Guadalajara, Mexico, wat ook de terugkeer van de laatste in de ring zal markeren na zeven maanden sinds het verslaan van Jeyson Minda in november.

Bekijk ook

McGregor trapte knie Poirier kapot! ‘Klote gevoel’ (video)

Poirier liep met opgeheven hand naar buiten tijdens zijn laatste ontmoeting met McGregor

Rico Verhoeven vs Alistair Overeem gepland voor oktober! (Gerucht)

Rico Verhoeven en Alistair Overeem zullen de strijd met elkaar aangaan in Rotterdam Ahoy

TikTok-ster krijgt slaag van UFC-legende Vitor Belfort (video)

yce Hall bevond zich op de een of andere manier in een ring met de voormalige UFC kampioen Vitor Belfort.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page