Conor McGregor uitgedaagd voor wedstrijd door bokskampioen Nieuws
Nieuws

Conor McGregor uitgedaagd voor wedstrijd door bokskampioen

Conor McGregor uitgedaagd voor wedstrijd door bokskampioen

Julio Cesar Chavez Jr, moet de boksring nog in dit weekend tegen UFC-legende Anderson Silva, of hij heeft zijn volgende tegenstander al in het vizier. De voormalige WBC middengewicht kampioen Chavez wil de Ierse UFC-ster Conor McGregor bevechten.

Hoewel de Mexicaanse bokser nog steeds de voorkeur geeft aan zijn collega-boksers in plaats van MMA-vechters, is de confrontatie met McGregor na Silva een haalbaar plan voor de 35-jarige, die al een favoriet is voor de wedstrijd op zondag.

Het grote geld

,,Conor McGregorkan echt boksen, en ik vind het leuk omdat hij een beroemdheid is", zei Chavez Jr in een interview met Heavy, ,,Hij staat garant voor veel Pay Per View omzet en dat lijkt mij ook wel wat." McGregor's bokswedstrijd vond plaats in 2017 toen hij te zien was in een professioneel gevecht tegen de ongeslagen, vijftienvoudig wereldkampioen Floyd Mayweather. Een gevecht dat de Ier had verloren via een 10e ronde TKO maar meer dan 140 miljoen dollar opleverde.

Het gevecht tussen Silva en Chavez Jr, getiteld "Tribute To The Kings", staat gepland op 19 juni in het Estadio Jalisco in Guadalajara, Mexico, wat ook de terugkeer van de laatste in de ring zal markeren na zeven maanden sinds het verslaan van Jeyson Minda in november.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws