'Conor McGregor is slechts één overwinning verwijderd van wereldtitel boksen' Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Conor McGregor is slechts één overwinning verwijderd van wereldtitel boksen'

'Conor McGregor is slechts één overwinning verwijderd van wereldtitel boksen'

Conor McGregor maakt kans op een wereldtitel boksen. De president van de WBC Boksbond houdt vol, dat Conor McGregor hier slechts één overwinning van verwijderd is.

Voormalig Ultimate Fighting Championship (UFC) kampioen in twee divisies, Conor McGregor. Is heeft slechts een 0-1 record als professionele bokser. Maar de Ier is nog maar één overwinning verwijderd van een titelkans.

Moet kunnen

Althans volgens WBC-president Mauricio Sulaiman, wat geen verrassing zou moeten zijn voor fans die goed bekend zijn met prijsgevechten. Boksen heeft altijd een zwaard-in-de-steen-benadering van matchmaking gehandhaafd.

,,Ik zou zeggen, hij moet het opnemen tegen een gerangschikte vechter, dan komt hij in aanmerking om gerangschikt te worden en om een ​​titel te strijden," vertelde Sulaiman aan Sun Sport.

Voorbeelden zat

,,We hebben tal van voorbeelden van Muay Thai-vechters, die prof worden in het internationale boksen. Deze kwamen in aanmerking om voor de titel te vechten. Dit is geen groentje die de sport betreedt; hij heeft een lange geschiedenis in de vechtsporten, dus het is een ander scenario dan in het verleden",aldus Suleiman.

Geruchten gaan dat McGregor en bokslegende Manny Pacquiao dit jaar tegen elkaar in de boksring zullen staan. Een verlies voor McGregor zou catastrofaal kunnen zijn voor plannen om de Ier ergens te laten vechten voor een bokstitel.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickboks-muay-thai-nieuws/broer-en-zus-in-actie-tijdens-glory-kickboks-evenement-video/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws