'Conor McGregor is slechts één overwinning verwijderd van wereldtitel boksen'
Home / Nieuws / Boks Nieuws / ‘Conor McGregor is slechts één overwinning verwijderd van wereldtitel boksen’

‘Conor McGregor is slechts één overwinning verwijderd van wereldtitel boksen’

'Conor McGregor is slechts één overwinning verwijderd van wereldtitel boksen'

Conor McGregor maakt kans op een wereldtitel boksen. De president van de WBC Boksbond houdt vol, dat Conor McGregor hier slechts één overwinning van verwijderd is.

Voormalig Ultimate Fighting Championship (UFC) kampioen in twee divisies, Conor McGregor. Is heeft slechts een 0-1 record als professionele bokser. Maar de Ier is nog maar één overwinning verwijderd van een titelkans.

Moet kunnen

Althans volgens WBC-president Mauricio Sulaiman, wat geen verrassing zou moeten zijn voor fans die goed bekend zijn met prijsgevechten. Boksen heeft altijd een zwaard-in-de-steen-benadering van matchmaking gehandhaafd.

,,Ik zou zeggen, hij moet het opnemen tegen een gerangschikte vechter, dan komt hij in aanmerking om gerangschikt te worden en om een ​​titel te strijden,” vertelde Sulaiman aan Sun Sport.

Voorbeelden zat

,,We hebben tal van voorbeelden van Muay Thai-vechters, die prof worden in het internationale boksen. Deze kwamen in aanmerking om voor de titel te vechten. Dit is geen groentje die de sport betreedt; hij heeft een lange geschiedenis in de vechtsporten, dus het is een ander scenario dan in het verleden”,aldus Suleiman.

Geruchten gaan dat McGregor en bokslegende Manny Pacquiao dit jaar tegen elkaar in de boksring zullen staan. Een verlies voor McGregor zou catastrofaal kunnen zijn voor plannen om de Ier ergens te laten vechten voor een bokstitel.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

‘Ik blijf zitten’! Boze Olympisch bokser protesteert tegen diskwalificatie

kwalificeerd in zijn kwartfinale op de Olympische Spelen in Tokio vanwege een opzettelijke kopstoot. De Franse superzwaargewicht bokser zat ongeveer een uur lang uit protest op het schort van de Olympische ring

UFC-vechter gepakt op cocaïnegebruik, schorsing wassen neus

Volgens de officiële verklaring van USADA is de straf met terugwerkende kracht

Rico en Alistair reageer! Waarom bellen jullie niet terug?

Rico Verhoeven en Alistair Overeem zijn sinds laatstgenoemde tekende bij Glory Kickboxing, regelmatig het onderwerp van gesprek.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page