Home / Nieuws / Boks Nieuws / Conor McGregor bokst tegen Manny Pacquiao na gevecht met Dustin Poirier

Conor McGregor bokst tegen Manny Pacquiao na gevecht met Dustin Poirier

Conor McGregor bokst tegen Manny Pacquiao na gevecht met Dustin Poirier

De veelbesproken bokswedstrijd tussen Conor McGregor en Manny Pacquiao. Staat volgens de manager van beide boksers voor de deur. En zal in 2021 plaatsvinden.

Voor Conor McGregor betekent dit dat hij eerst het gevecht moet aangaan met Dustin Poirier. De twee staan gepland te vechten op 23 januari. Audie Attar die zowel de manager de Ier als Pacquiao is. Verteld dat de bokswedstrijd tussen zijn beider cliënten staat te gebeuren.

In een recent interview met Bloomberg. Sprak Attar over een mogelijke tijdlijn voor de bokswedstrijd met een hoog octaangehalte. Attar werd gevraagd of Pacquiao vs. McGregor iets was dat gepland stond voor volgend jaar. Attar antwoordde dat beide vechters geïnteresseerd. En dat er ook veel fans over de hele wereldnier kunnen wachten.

Iedereen wil het

“Wat Manny Pacquiao en Conor McGregor betreft. Heeft Conor op 23 januari een gevecht tegen Dustin Poirier. Hij zal eerst zaken doen tegen Dustin. Zoals ik al eerder in het openbaar zei, we hebben gesprekken gehad. Dus dat is een gevecht dat we zeker gaan voeren. Omdat beide vechters het willen en er lijkt interesse te zijn van de fans over de hele wereld”, zegt Attar.
.
Als de bokswedstrijd plaatsvindt. Is het niet de eerste keer zijn dat Conor McGregortegen een bokslegende staat. Zijn vorige bokswedstrijd. Alles wat eraan voorafging en het geld dat iedereen eraan verdiende. Is een goede maatstaaf voor wat gaat komen.

Bekijk ook

MMA-vechter betrapt winkeldief: ‘Hij wilde mij aan stukken snijden’ (video)

Enson Inoue de bekende MMA-vechter uit onder andere de UFC. Betrapte een man die iets ...

Bokskampioen Claressa Shields maakt stap naar MMA-vechten, tekent bij PFL

Claressa Shields heeft een meerjarige MMA-contract getekend met vechtsport organisatie PFL. Met deze deal stapt ...

MMA-badboy Nate Diaz hint op mogelijke terugkeer naar de UFC

Nate Diaz stond mee dan in de UFC kooi. Na zijn controversiële verlies tegen Jorge ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page