Home / Nieuws / Boks Nieuws / Conor McGregor bokst tegen Manny Pacquiao na gevecht met Dustin Poirier

Conor McGregor bokst tegen Manny Pacquiao na gevecht met Dustin Poirier

Conor McGregor bokst tegen Manny Pacquiao na gevecht met Dustin Poirier

De veelbesproken bokswedstrijd tussen Conor McGregor en Manny Pacquiao. Staat volgens de manager van beide boksers voor de deur. En zal in 2021 plaatsvinden.

Voor Conor McGregor betekent dit dat hij eerst het gevecht moet aangaan met Dustin Poirier. De twee staan gepland te vechten op 23 januari. Audie Attar die zowel de manager de Ier als Pacquiao is. Verteld dat de bokswedstrijd tussen zijn beider cliënten staat te gebeuren.

In een recent interview met Bloomberg. Sprak Attar over een mogelijke tijdlijn voor de bokswedstrijd met een hoog octaangehalte. Attar werd gevraagd of Pacquiao vs. McGregor iets was dat gepland stond voor volgend jaar. Attar antwoordde dat beide vechters geïnteresseerd. En dat er ook veel fans over de hele wereldnier kunnen wachten.

Iedereen wil het

“Wat Manny Pacquiao en Conor McGregor betreft. Heeft Conor op 23 januari een gevecht tegen Dustin Poirier. Hij zal eerst zaken doen tegen Dustin. Zoals ik al eerder in het openbaar zei, we hebben gesprekken gehad. Dus dat is een gevecht dat we zeker gaan voeren. Omdat beide vechters het willen en er lijkt interesse te zijn van de fans over de hele wereld”, zegt Attar.
.
Als de bokswedstrijd plaatsvindt. Is het niet de eerste keer zijn dat Conor McGregortegen een bokslegende staat. Zijn vorige bokswedstrijd. Alles wat eraan voorafging en het geld dat iedereen eraan verdiende. Is een goede maatstaaf voor wat gaat komen.

Bekijk ook

‘De mijne doet meer pijn’: MMA-vechters vergelijken blessures

Pedro Munhoz en Jimmie Rivera vergeleken de schade van kuitschoppen na hun gevecht tijdens UFC ...

Giga knokpartij: Pleuris breekt uit bij judotoernooi (video)

Een judotoernooi voor junioren was het toneel van een gigantische knokpartij vandaag. Dagestaanse fans joelde ...

UFC-ster Khabib Nurmagomedov helpt drugsverslaafden afkicken

Khabib Nurmagomedov helpt 50 drugsverslaafden in Dagestan, inclusief dekking van behandelingskosten en geestelijke hulp. MMA-vechter ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page