Conor McGregor bokst tegen Manny Pacquiao na gevecht met Dustin Poirier Boks Nieuws
Boks Nieuws

Conor McGregor bokst tegen Manny Pacquiao na gevecht met Dustin Poirier

Conor McGregor bokst tegen Manny Pacquiao na gevecht met Dustin Poirier
Conor McGregor bokst tegen Manny Pacquiao na gevecht met Dustin Poirier

De veelbesproken bokswedstrijd tussen Conor McGregor en Manny Pacquiao. Staat volgens de manager van beide boksers voor de deur. En zal in 2021 plaatsvinden.

Voor Conor McGregor betekent dit dat hij eerst het gevecht moet aangaan met Dustin Poirier. De twee staan gepland te vechten op 23 januari. Audie Attar die zowel de manager de Ier als Pacquiao is. Verteld dat de bokswedstrijd tussen zijn beider cliënten staat te gebeuren.

Iedereen wil het

"Wat Manny Pacquiao en Conor McGregor betreft. Heeft Conor op 23 januari een gevecht tegen Dustin Poirier. Hij zal eerst zaken doen tegen Dustin. Zoals ik al eerder in het openbaar zei, we hebben gesprekken gehad. Dus dat is een gevecht dat we zeker gaan voeren. Omdat beide vechters het willen en er lijkt interesse te zijn van de fans over de hele wereld", zegt Attar.
.
Als de bokswedstrijd plaatsvindt. Is het niet de eerste keer zijn dat Conor McGregortegen een bokslegende staat. Zijn vorige bokswedstrijd. Alles wat eraan voorafging en het geld dat iedereen eraan verdiende. Is een goede maatstaaf voor wat gaat komen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws