Comeback: Mike Zambidis maakt boks debuut in Duitsland Nieuws
Nieuws

Comeback: Mike Zambidis maakt boks debuut in Duitsland

Comeback: Mike Zambidis maakt boks debuut in Duitsland
Comeback: Mike Zambidis maakt boks debuut in Duitsland

Vorige week kondigde kickboks legende 'Iron' Mike Zambidis na een jarenlange afwezigheid zijn terugkeer naar de ring aan. Tegen alle verwachting in zal hij geen kickboks wedstrijd vechten maar in een boks partij te zien zijn.

Op 23 maart aanstaande zal de van oorsprong Griekse Zambidis te zien zijn tegen de Spanjaard Antonio Gomez. Tijdens het Breakout toernooi wat gehouden wordt in Stuttgart, Duitsland maakt hij zijn boks debuut.

LEES OOK: Mike Zambidis kondigt comeback aan

Op social media meldt Zambidisi: "The first fight of my return in the rings, after 3,5 years, will take place on March 23rd at BREAKOUT in Stuttgart, Germany, in a professional boxing fight against Spanish Antonio Gomez.
Stay tuned..."

Boksland

DK Fight welke ook in Duitsland de Enfusion events doet is verantwoordelijk voor de matchmaking en het toernooi. Duitsland is van oorsprong een echt boksland en de fans zullen dan ook op het puntje van hun stoel zitten om Zambidis in actie te zien.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws