Comeback Mike Tyson op 53-jarige leeftijd 'onverantwoord' Nieuws
Nieuws

Comeback Mike Tyson op 53-jarige leeftijd 'onverantwoord'

Comeback Mike Tyson op 53-jarige leeftijd 'onverantwoord'
Comeback Mike Tyson op 53-jarige leeftijd 'onverantwoord'

Toestaan ​​dat Mike Tyson op 53-jarige leeftijd weer bokst, is misschien 'onverantwoord', zegt Eddie Hearn.

Top bokspromotor Eddie Hearn geeft toe dat het misschien "onverantwoordelijk" is om Mike Tyson op 53-jarige leeftijd weer te laten boksen, maar hij erkent ook dat het een aantrekkelijk iets voor de sport zou zijn.

Tyson verklaarde "Ik ben terug" zei de topbokser tijdens een intense, woeste trainingsvideo die hij deze week op sociale media plaatste. Het kwam nadat de Amerikaan had aangegeven dat hij bereid zou zijn terug te keren naar de ring om deel te nemen aan liefdadigheidsgevechten.

Onverantwoord bezig

Hearn, die Anthony Joshua en Dillian Whyte vertegenwoordigt, zegt dat een aan Tyson gelieerde persoon contact met hem heeft opgenomen om zijn potentiële comeback te promoten, waardoor hij voor een moreel dilemma komt te staan.

'Ik zou het waarschijnlijk graag willen zien, maar ik voel, dat het een beetje onverantwoord is om een ​​53-jarige bokslegende terug in de ring te laten keren' Vertelde Hearn tegen British Boxing Television.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws