Coach Conor McGregor spreekt over bokswedstrijd met Manny Pacquiao Boks Nieuws
Boks Nieuws

Coach Conor McGregor spreekt over bokswedstrijd met Manny Pacquiao

Coach Conor McGregor spreekt over bokswedstrijd met Manny Pacquiao
Coach Conor McGregor spreekt over bokswedstrijd met Manny Pacquiao

In een gesprek met Boxing Productions TV, onthulde McGregors coach John Kavanagh hoe dichtbij het gevecht is om werkelijkheid te worden.

John Kavanagh, die vanaf dag één UFC ster Conor McGregor bijstaat heeft zich uitgesproken over de aanstaande bokswedstrijd tussen de Ier en Manny Pacquiao. "Het is in de maak. Beide boksers zijn het fundamenteel eens,"zegt Kavanagh.

"Achter de schermen zijn er veel voorwaarden, juridische teams en managers die fijne details moeten uitwerken. Ik denk dat het zal gebeuren. Wanneer? Ik weet het niet zeker. Ik denk dat het misschien begin volgend jaar is. De wielen zijn in beweging. Het lijkt erop dat ik het boksen weer ga coachen. "

Geen kans

McGregor is sinds januari niet meer in actie geweest. McGregor heeft sindsdien zijn ongenoegen uitgesproken over het gebrek aan verleidelijke opties. Hij bevind zich ook in oorlog met UFC-president Dana White over sms-berichten die aan het publiek werden vrijgegeven.

Pacquiao aan de andere kant is de WBA (Super) kampioen weltergewicht. Hij bezorgde Thurman het eerste verlies van zijn professionele bokscarrière in juli 2019. Zijn record is 62-7-2 met 39 van die overwinningen via knock-out. Experts zeggen vooraf al dat McGregor het zal afleggen tegen de Filipijnse boksgrootheid.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws