Home / Nieuws / Boks Nieuws / Coach Conor McGregor: ‘Bare Knuckle gevecht Amir Kahn en Artem Lobov’

Coach Conor McGregor: ‘Bare Knuckle gevecht Amir Kahn en Artem Lobov’

Coach Conor McGregor: 'Bare Knuckle gevecht Amir Kahn en Artem Lobov'

Er kan wel eens een blote vuist bokswedstrijd in de planning staan welke niemand zal verwachten.

De hoofdtrainer van SBG Ierland en tevens coach van Conor McGregor, John Kavanagh wil dat bokslegende Amir Khan en Artem Lobov tijdens een Brave CF MMA-evenement later dit jaar tegen elkaar de ring ingaan.

Ex-UFC-ster Lobov is 2-0 in Bareknuckle-boksen, meest recentelijk versloeg voormalig wereldkampioen boksen Paulie Malignaggi bij BKFC 5 door een controversiële beslissing. En nu heeft hij zijn zinnen gezet op een andere voormalige kampioen in de 34-5 Amir Khan, waarbij coach Kavanagh zelfs suggereert dat de strijd later dit jaar zou kunnen plaatsvinden.

Klaar voor de strijd

In een tweet aan Khan zei Kavanagh dat het duo het zou opnemen in een ‘boksgevecht’ tijdens het hoofdevenement van Braves massale Aziatische show in november. En hij zou binnen de komende tien dagen onderhandelingen kunnen starten, omdat beide mannen aanwezig zullen zijn op het Brave 24 evenement.

ZIE OOK>> Artem Lobov verslaat Pauli Malignaggi

Khan zal tijdens Brave 24 een van de vele beroemdheden zijn, terwijl Kavanagh in de hoek van Cian Cowley zal staan voor zijn gevecht met Maciek Gierszewski tijdens het co-main event. Lobov heeft Khan eerder via Twitter verteld dat hij ‘klaar is als hij het ook is’. Of Khan op de uitdaging ingaat is onbekend.

Bekijk ook

Jeugdtalenten in actie tijdens Eindhoven Box Cup

De talentenploeg van The Golden Gloves Eindhoven krijgen ook dit jaar weer een podium tijdens de Junior Eindhoven Box Cup.

Van bokstitel beroofde Nouchka Fontijn gast bij RTL tv programma Beau

Van bokstitel beroofde Nouchka Fontijn gast bij RTL tv programma Beau

Titel ontnomen: Nederlandse Boksbond stelt Nouchka Fontijn in gelijk

Boris van der Vorst, voorzitter van de Nederlandse Boksbond is nog altijd vol verbazing over het besluit van de jury, die na het beroep van haar tegenstander Lauren Price (25) de titel afpakt van Nouchka Fontijn.