Coach bokskampioen in opspraak! 'Schandalig wat hij deed' (video)
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Coach bokskampioen in opspraak! ‘Schandalig wat hij deed’ (video)

Coach bokskampioen in opspraak! ‘Schandalig wat hij deed’ (video)

Amanda Serrano is een van de meest indrukwekkende vechtsport atleten ter wereld. In het boksen heeft ze de WBC-, WBO- en IBO-vedergewicht titels. Ook in het MMA is zij succesvol en onbesproken, Iets wat niet over haar coach gezegd kan worden.

De trainer, manager en zwager van Serrano, Jordan Maldonado haalt de onbesproken reputatie van Serrano flink naar beneden, met zijn gedrag zowel binnen als buiten de ring. Tijdens de wedstrijd afgelopen weekend tussen Serrano en Yamileth Mercado, ging de coach flink uit zijn plaat en vertoonde ongewenst gedrag.

Tijdens het gevecht vorige week schreeuwde Maldonado naar Mercado en haar hoek team. Mercado heeft sindsdien gezegd dat Maldonado haar “vuilnis” en een “lafaard” noemde, tevens uitschold voor “hoer”. Mercado zei dat toen het gevecht voorbij was Maldonado naar haar hoek kwam en haar in het Spaans een “lesbienne” en “vuilnis” noemde.

Nog meer incidenten

Een en ander was is te zien in een video opname, waar het kwalijke gedrag van Maldonado te zien is. Dit is niet de eerste keer dat Maldonado in controverse verwikkeld is. Maldonado werd uit de ring gegooid tijdens het laatste gevecht van Serrano, met Daniela Bermudez in Puerto Rico. Ook omdat hij vuilpraat uitte.

Maldonado werd in 20007 veroordeeld tot twee en een half jaar gevangenisstraf wegens het leveren van steroïden en andere drugs aan boksers en gewichtheffers. Maldonado’s vrouw, Cindy Serrano (Amanda Serrano’s zus), kreeg een voorwaardelijke straf.

Bekijk ook

Oud UFC’er MEPT fan in gezicht! ‘Hij wilde vechten’

UFC-legende Don Frye kreeg tijdens UFC 270 afgelopen weekend ruzie

Pak slaag door koude Pizza! ‘Daar gaat je bestelling’ (video)

Wat doe je als een pizza die je hebt besteld koud is?

Waarom ‘The Rock’ nooit in de UFC heeft gevochten!

Dwayne Johnson is een reus van een vent

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page