Beruchte bokser beëindigt zijn carrière met brute knock-out – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Beruchte bokser beëindigt zijn carrière met brute knock-out

Beruchte bokser beëindigt zijn carrière met brute knock-out

Chris Leben beëindigt zijn carrière met brute knock-out

Chris Leben beëindigde afgelopen nacht zijn carrière met een brute eerste ronde knock-out bij BKFC: KnuckleMania. De Amerikaan zette in Tampa, Florida een kenmerkende prestatie neer. Die werd afgesloten door een brute linkse hoek. Welke tegenstander Quentin Henry op het canvas liet vallen.

De knock-out kwam om slechts 1:07 uur in de eerste ronde. ,,Wat een fucking manier om een ​​carrière af te sluiten”, schreeuwde Leben nadat hij zijn hand voor de laatste keer had opgestoken. ,,Ik wilde iemand die als een klootzak naar me zou uithalen en ik wist dat Quentin dat zou doen.”

“Zo wilde ik mijn carrière afmaken. Bedankt aan Quentin en bedankt aan BKFC voor die kans. ” Het einde van het gevecht kwam na een vreemde start toen Leben en Henry bommen begonnen te gooien zodra de ronde begon.

Ogen dicht

De knokkers raakten opgesloten in een clinch. Met Leben die een vlaag van uppercuts gooide. En net toen de scheidsrechter de kemphanen scheidde, viel Henry op de grond met zijn ogen dicht.

Leben (40) begon voor het eerst met vechten in 2002 en bracht het grootste deel van zijn carrière door in de UFC. Hij vond uiteindelijk zijn weg naar het boksen met de blote vuist. Waar Leben een 3-1 algemeen record verzamelde voordat hij vrijdagavond stopte met vechtsporten.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Snelle ‘KO’ door Glory vechter die nooit vocht

Deze man moet de Glory ring in

9e ronde had fataal kunnen zijn voor Billy Joe Saunders

Billy Joe Saunders leed een vernietigende nederlaag tegen Canelo 'Saul' Alvarez

Badr Hari: ‘Ik startte met niks, maar laat een erfenis achter’

Badr Hari zal 17 juli terugkeren in de Glory kickboksring tegen de Pool Arkadiusz Wrzosek

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page