Home / Nieuws / Boks Nieuws / Chaos tijdens persconferentie Bare Knuckle boksen (video)

Chaos tijdens persconferentie Bare Knuckle boksen (video)

Ex-prof bokser Paulie Malignaggi probeerde Artem Lobov te slaan met een microfoon bij de opening van een persconferentie.

Malignaggi zal op 22 juni tegen Artem Lobov de ring ingaan in een boete vuist gevecht. Tijdens de persconferentie vandaag lopen de zaken flink uit de hand.

Slechte film

Malignaggi begon Lobov aan te vallen over het feit dat hij hem vorige maand een klap had verkocht. Lobov reageerde op Malignaggi en daagde hem uit hem nogmaals te slaan. Malignaggi probeerde vervolgens met zijn microfoon Lobov op het hoofd te slaan.

ZIE OOK >> Artem Lobov wint bloederig blote vuist gevecht

Toen de mensen op het podium snel ingrepen om de vechters uit elkaar te houden, ging Malignaggi snel verder met zijn trash talk, en moedigde het fans aan om nu Lobov’s gezicht goed te bekijken, nu het nog in goede staat is.

Lobo liet zich ook niet onbetuigd en ging hevig te keer tegen zijn plaaggeest

Bekijk ook

Tyson Fury onthuld: Volgende bokswedstrijd in New York

Tyson Fury heeft de Verenigde Staten omarmd en zal opnieuw vechten in New York, nog voor een rematch met Deontay Wilder.

Treurig nieuws: Boxing ’82 boksicoon ‘Opa Hekkie’ overleden

Na het eerdere overlijden van de oprichter Frans van den Heerik van de befaamde boksschool Boxing '82, is nu ook assistent trainer ‘Opa Hekkie’ overleden.

VIDEO: Tyson Fury snel klaar met tegenstander Tom Schwarz

https://youtu.be/RIB5nVs4Se8
Zoals al werd verwacht had de meervoudig zwaargewicht kampioen bokse, Tyson Fury geen zware klus aan tegenstander Tom Schwarz