Home / Nieuws / Boks Nieuws / Chaos tijdens persconferentie Bare Knuckle boksen (video)

Chaos tijdens persconferentie Bare Knuckle boksen (video)

Ex-prof bokser Paulie Malignaggi probeerde Artem Lobov te slaan met een microfoon bij de opening van een persconferentie.

Malignaggi zal op 22 juni tegen Artem Lobov de ring ingaan in een boete vuist gevecht. Tijdens de persconferentie vandaag lopen de zaken flink uit de hand.

Slechte film

Malignaggi begon Lobov aan te vallen over het feit dat hij hem vorige maand een klap had verkocht. Lobov reageerde op Malignaggi en daagde hem uit hem nogmaals te slaan. Malignaggi probeerde vervolgens met zijn microfoon Lobov op het hoofd te slaan.

ZIE OOK >> Artem Lobov wint bloederig blote vuist gevecht

Toen de mensen op het podium snel ingrepen om de vechters uit elkaar te houden, ging Malignaggi snel verder met zijn trash talk, en moedigde het fans aan om nu Lobov’s gezicht goed te bekijken, nu het nog in goede staat is.

Lobo liet zich ook niet onbetuigd en ging hevig te keer tegen zijn plaaggeest

Bekijk ook

Boks video: Sergey Kovalev slaat Anthony Yarde knock-out

Anthony Yarde produceerde een dapper gevecht tegen Sergey Kovalev voordat hij werd uitgeschakeld in de 11e ronde van hun WBO licht-zwaargewicht titelgevecht in Chelyabinsk.

Andy Ruiz Jr toch akkoord met rematch Anthony Joshua

Het spande er nog even om maar Andy Ruiz Jr is dan toch eindelijk akkoord met een rematch tegen Anthony Joshua op 7 december.

Bare Knuckle boksen: Artem Lobov en Jason Knight ‘rematch’

Artem Lobov en Jason Knight vochten eerst op Bare Knuckle Fighting Championship 5.