Home / Nieuws / Boks Nieuws / Cecilia Brækhus begin 2021 in rematch met Jessica McCaskill

Cecilia Brækhus begin 2021 in rematch met Jessica McCaskill

Cecilia Brækhus begin 2021 in rematch met Jessica McCaskill

Jessica McCaskill zal begin 2021 haar onbetwiste wereldtitel weltergewicht verdedigen tegen Cecilia Brækhus. Voormalig kampioen Brækhus heeft haar rematch-clausule geactiveerd.

McCaskill ontnam de titels van Brækhus in een hevig bevochten wedstrijd in Tulsa, Oklahoma in augustus. De overwinning betekende dat McCaskill tweevoudig wereldkampioen werd in slechts 11 gevechten. Brækhus kondigde na het gevecht met McCaskill aan met pensioen te gaan.

Echter blijkt dit nu te zijn teruggedraaid en maakt Brækhus gebruik van haar rematch clausule. ‘We wisten dat ze terug zou komen en dat het slechts een kwestie van tijd zou zijn,’ zei McCaskill. “Het gevecht met McCaskill was de zwakste prestatie in mijn hele carrière”, zei Brækhus.

Echt mis

Brækhus lijkt in de rematch niets aan het toeval over te willen laten. “Het is moeilijk uit te leggen hoe ik die avond precies in de ring was, want iedereen die naar mijn andere gevechten heeft gekeken en me een tijdje heeft gevolgd, zag dat er iets heel erg mis was. En dat wil ik nu niet meer laten gebeuren.

“De situatie zonder publiek stoorde me niet zo erg, het is op een bepaalde manier goed omdat het volledig neutraal is! Maar het zou goed zijn om fans te hebben voor de rematch, het geeft ons meer energie en een beetje extra, en we willen de volgende keer geen drie Amerikaanse juryleden.

Bekijk ook

Kickbokskampioen trekt vliegtuig in loodzware marathon

Carl Thomas heeft een loodzware marathon afgelegd terwijl hij een vliegtuig voorttrok voor het goede ...

BELLATOR: Denise Kielholtz treft Kate Jackson in Milaan

Denise Keilholtz (L) en Kate Jackson (R) Bellator MMA heeft een topgevecht op de rol ...

Kickbokswedstrijd Badr vs Benny toch op originele locatie

Het ziet er naar uit dat het gevecht van Badr Hari tegen Benny Adegbuyi in ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page