BOKSEN: Carlos Takam pakt winst in saaie wedstrijd - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / BOKSEN: Carlos Takam pakt winst in saaie wedstrijd

BOKSEN: Carlos Takam pakt winst in saaie wedstrijd

Carlos Takam werkte donderdagavond aan een saaie 10 ronde unanieme beslissing overwinning. Tegen Jerry Forrest in zwaargewicht actie in Las Vegas .

De voormalige wereldtitel-uitdager Takam was de actievere bokser van de twee. Hij was in staat om de 32-jarige Forrest te verslaan om zo de overwinning te behalen in de MGM Grand in Las Vegas, Nevada. Hoewel Takam er in de tweede helft van de wedstrijd uitgeput uitzag. Was hij nog steeds in staat Forrest te slim af te zijn met haveloos ogende hoeken en bovenhandse rechter stoten.

Het was geen indrukwekkende overwinning voor Takam, omdat hij laat in de wedstrijd dramatisch vervaagde. Een uitstekende top 10 van zwaargewichten zou Forrest waarschijnlijk hebben uitgeschakeld, maar Takam was niet opgewassen tegen de taak.

Forrest niet capabel genoeg

Het was niet verrassend dat Takam veel meer stoten kon uitdelen dan Forrest. Omdat hij altijd bekend stond om zijn hoge volume. Forrest was aanvankelijk gepland om in zijn comeback met Jarrell ‘Big Baby’ Miller te vechten. Maar hij testte positief of een prestatie verhogend medicijn en werd uit de wedstrijd gehaald.

Met de overwinning op Forrest kan de 39-jarige Takam de top 15 behalen. Hij verloor zijn hoogste niveau na opeenvolgende gevechten te hebben verloren van Dereck Chisora ​​en Anthony Joshua. Takam heeft nu zijn laatste vier gevechten gewonnen sinds zijn verlies voor Chisora. De scores waren 96-94, 98-92 en 97-93

Bekijk ook

Zure verliezer! ‘Rot op uit die boksring’ (video)

Je bent een echte kampioen, vergeet de rest.

Multitalent Geraldo Holzken wint ZNL-bokstitel

De jonge Holzken kan met recht een van Nederlands grootste multitalenten genoemd worden

‘Bijna moord!’ Pulev slaat Mir staand KO (video)

Frank Mir kreeg er flink van langs gisteravond

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page