Canelo: ‘Mayweather zal mij nooit meer verslaan’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Canelo: ‘Mayweather zal mij nooit meer verslaan’

Canelo: ‘Mayweather zal mij nooit meer verslaan’

Canelo: 'Mayweather zal mij nooit meer verslaan'

Canelo Alvarez gelooft dat hij Floyd Mayweather zou verslaan als ze ooit weer zouden vechten. Mayweather overhandigde Canelo zijn enige professionele nederlaag in 2013. Maar in de afgelopen zeven jaar is de Mexicaan een van de, zo niet de, beste boksers in de sport geworden.

Alvarez vertelde Univision dat de verbeteringen die hij heeft aangebracht na het winnen van titels in vier divisies zouden resulteren in een ander gevecht met de Amerikaan.,,Zonder twijfel zou ik hem verslaan,’ zei Alvarez.

,,Het zou een heel ander gevecht worden. Ik ben een meer volwassen vechter. Het zou een heel ander gevecht worden. Ik heb meer ervaring. Ik heb veel geleerd. Ik zei dat het verlies in 2013 me niet zou stoppen, dat ik op een gegeven moment de beste van de wereld zou worden.”

Niet te verslaan

Natuurlijk is Mayweather sindsdien gestopt met boksen en op 44-jarige leeftijd is hij niet de vechter die hij was. Mayweather kwam ter sprake, omdat Saunders beweerde dat hij Alvarez met gemak zal verslaan in hun komende gevecht in mei.

,,We zullen op 8 mei zien of hij de beste tegenstander is die ik heb ontmoet, maar er wordt aangenomen dat hij dat is. Ja, hij is een vechter die veel beweegt, hij is linkshandig, met ervaring. Hij wordt verondersteld een van de moeilijkste tegenstanders te zijn waarmee ik te maken heb gehad”, aldus Alvarez.

Bekijk ook

Nordine Mahieddine onder vleugels ex-trainer Badr Hari

Nordine Mahieddine, Glory zwaargewicht is toegevoegd aan het team van toptrainer Said El Badaoui

Afgedankte UFC’er Sanchez niet welkom bij Bellator MMA

Diego Sanchez zijn dagen in het MMA-vechten lijken te zijn geteld.

IDIOTEN: ‘Floyd, Paul, DILDO Danis en alle andere zijn circus artiesten’

Michael Bisping heeft geen goed woord over voor Floyd Mayweather, Logan en Jake Paul, Dillon Danis en alle andere 'idioten'

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page