Burgemeester wil boksring in stad om geweld op te lossen - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Burgemeester wil boksring in stad om geweld op te lossen

Burgemeester wil boksring in stad om geweld op te lossen

MMA-vechters dagen boksers uit tot gevecht

Stel je voor dat er een boksring in je stad zou staan waar mensen ruzies met elkaar in konden uitvechten.

De burgemeester van de Amerikaanse stad Baltimore Jack Young, heeft voorgesteld om een ​​openbare boksring te gebruiken om straatgeweld in de stad tegen te gaan. Young deed de suggestie tijdens de Baltimore United Rally Against Gun Violence protestmars op zondag (2 juni). De mars vond plaats uren nadat vier mensen, waaronder een 23-jarige man, werden neergeschoten in de stad.

Iedereen weet dat geweld met wapens iets is dat deze stad al 10 jaar teistert, de moordcijfers in deze stad en de niet-dodelijke schietincidenten in deze stad zijn toegenomen. Ik ben er niet blij mee en dat geldt ook voor de burgers van Baltimore. Young stelt voor dat geweld kan worden beheerst door mensen hun agressie te laten omzetten in een eerlijk gevecht.

Laat de beste winnen

“Er is bemiddeling. Je weet dat als ze echt iets willen regelen, we ze kunnen neerzetten in het centrum van de stad. Zet een boksring op en laat ze tegen elkaar vechten. De beste man wint en de wrok moet over zijn. Dat zijn enkele dingen waar ik over heb nagedacht – in de hoop dat we deze mensen zover krijgen dat ze deze wapens neerleggen, “zegt Young.

Baltimore City Recreations and Parks, dat het Upton Boxing Center beheert, zei dat hun programma’s een veilige haven kunnen bieden voor de jeugd om de grondbeginselen van boksen en worstelen te leren, en voegde toe hoe de sport een transformatieve uitlaatklep kan zijn voor zowel jongeren als volwassenen.

Bekijk ook

Boksicoon Tyson Fury’s coach onthult reden pensionering kampioen

Fury is vastbesloten om door te gaan met trainen

‘100 miljoen!’ Sexy model gaat boksen na verliezen rechtszaak tegen Kardashians

Blac Chyna gaat vechten in bokswedstrijd voor beroemdheden

‘Bruce Lee McGregor’s’ nieuwste boksvideo bekritiseerd: ‘Niet geloofwaardig’

Ook vergelijkt McGregor zich met Bruce Lee, iets wat niet goed valt

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page