Home / Nieuws / Boks Nieuws / 🎥 | BULLSHIT: Boksfans zwaar pissed op kampioen Deontay Wilder

🎥 | BULLSHIT: Boksfans zwaar pissed op kampioen Deontay Wilder

Deontay Wilder heeft boksfans boos gemaakt nadat een video uit 2017 opdook waarin hij tekeerging over Mike Tysons record tegenover Boxing Hall of Famers.

“Iedereen was bang voor Mike Tyson, vanwege zijn agressiviteit en de dingen die hij zou zeggen en doen, noemden mensen hem een psychopaat, hij was gek.” Maar als je teruggaat en ik wil dat iemand dit voor mij beantwoordt, hoe tegen veel Hall of Famers heeft Mike Tyson echt gevochten?

“En breng geen Michael Spinks ter sprake, die van licht zwaargewicht naar zwaargewicht kwam en doodsbang was en in zijn broek scheet in de ring. En breng Larry Holmes niet ter sprake, want we weten al dat Larry op zijn retour was was.”

Allemaal Bullshit

“Slechts twee, Holyfield versloeg hem twee keer en Lennox Lewis versloeg hem. Slechts twee, dus waar heb je het verdomme over? “Dat Wilder nu negatief Mike Tyson op de korrel neemt valt niet goed bij de boks fans.

Wilder verloor zijn laatste wedstrijd tegen Tyson Fury en gaf alles en iedereen voor zijn verlies. Het team gooide de handdoek in de ring waardoor de wedstrijd werd gestopt. Wilder wijdde zijn verlies aan het zware pak waarin hij opkwam.

Bekijk ook

Fury vs.Wilder 3 krijgt andere datum

De strijd tussen zwaargewichtkampioen Tyson Fury en Deontay Wilder staat nog steeds gepland, maar het ...

GERMAINE DE RANDAMIE: ‘De UFC toont mij geen respect’

De Nederlandse UFC vechter Germaine de Randamie zegt dat de UFC haar wel wat meer ...

ZIEKENHUIS OPNAME: Bellator verliest headliner voor donderdag

De headliner van het Bellator event van donderdag in Milaan, Italië is afgelast. Paul Daley ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page