🎥 Broer bekende UFC-vechter zwaar knock-out in bokswedstrijd – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / 🎥 Broer bekende UFC-vechter zwaar knock-out in bokswedstrijd

🎥 Broer bekende UFC-vechter zwaar knock-out in bokswedstrijd

Je comeback maken en dan bruut knock-out gaan dat is niet wat je wilt als bokser. Toch overkwam het Yoan Pablo Hernandez, broer van UFC’s Yoel Romero.

Ex-bokskampioen Yoan Pablo Hernandez, is de halfbroer van UFC’s Yoel Romero en die ooit een van de beste cruiserweights ter wereld was. Hij maakte afgelopen weekend zijn comeback maar dan in het zwaargewicht.

Hernandez, die sinds 2014 niet meer in de ring had gestaan trof in Duitsland voormalig titeluitdager Kevin Johnson. Deze is gedurende zijn carrière meestal slechts een bokszak geweest voor potentiële tegenstanders. Ging echter nooit zwaar neer, en historisch gezien was het moeilijk om hem knock-out te slaan .

Door de knietjes

Johnson die slechts één overwinning op zijn naam heeft sinds 2014 werd getypeerd als de underdog. Het zou dus een makkie moeten worden, maar helaas liep het anders af. Onnodig te zeggen dat Hernandez zowel roestig als slecht was. Johnson was ongewoon agressief en Hernandez kon het niet aan.

Toch ging het tot goed de vierde ronde, daar liep Hernandez een knockdown op. Daarna ging het snel bergafwaarts. Tot de zevende ronde te veel werd voor Hernandez die na een stevige linkerhoek van Johnson naar het canvas zakte. Broer Yoel heeft een UFC record van 13-5-0, misschien kan Hernandez bij hem nog wat tips op doen.

Bekijk ook

Spoorloos: Verbrande vechter ontvoerd uit ziekenhuis

De vechter die deze week gewond werd geraakt bij een bomaanslag is nu ook ontvoerd

Opgefokte Fury gaat los: ‘Fuck off, volgende vraag”

Tyson Fury kan niet zekerder van zichzelf zijn als dat hij nu is

Levi Rigters in actie tijdens Glory 78 op 17 juli

Levi Rigters komt in actie op 17 juli tijdens Glory 78 in Ahoy.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page