? Broer bekende UFC-vechter zwaar knock-out in bokswedstrijd Boks Nieuws
Boks Nieuws

? Broer bekende UFC-vechter zwaar knock-out in bokswedstrijd

? Broer bekende UFC-vechter zwaar knock-out in bokswedstrijd

Ex-bokskampioen Yoan Pablo Hernandez, is de halfbroer van UFC's Yoel Romero en die ooit een van de beste cruiserweights ter wereld was. Hij maakte afgelopen weekend zijn comeback maar dan in het zwaargewicht.

Hernandez, die sinds 2014 niet meer in de ring had gestaan trof in Duitsland voormalig titeluitdager Kevin Johnson. Deze is gedurende zijn carrière meestal slechts een bokszak geweest voor potentiële tegenstanders. Ging echter nooit zwaar neer, en historisch gezien was het moeilijk om hem knock-out te slaan .

Door de knietjes

Johnson die slechts één overwinning op zijn naam heeft sinds 2014 werd getypeerd als de underdog. Het zou dus een makkie moeten worden, maar helaas liep het anders af. Onnodig te zeggen dat Hernandez zowel roestig als slecht was. Johnson was ongewoon agressief en Hernandez kon het niet aan.

Toch ging het tot goed de vierde ronde, daar liep Hernandez een knockdown op. Daarna ging het snel bergafwaarts. Tot de zevende ronde te veel werd voor Hernandez die na een stevige linkerhoek van Johnson naar het canvas zakte. Broer Yoel heeft een UFC record van 13-5-0, misschien kan Hernandez bij hem nog wat tips op doen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws