Home / Nieuws / Boks Nieuws / BREAKING: Uysk bevestigt gevecht met Tyrone Spong (video)

BREAKING: Uysk bevestigt gevecht met Tyrone Spong (video)

Er lijkt geen twijfel meer mogelijk nu zelfs Oleksandr Usyk zijn volgende bokswedstrijd heeft bevestigt tegen niemand minder dan Tyrone Spong.

In een interview met Seconds Out na de wedstrijd van Vasyl Lomachenko tegen Luke Campbell, werd Usyk de vraag werd gesteld tegen wie hij bokst op 12 oktober.

De altijd goedlachse Usyk zei volmondig tegen Tyrone Spong, de reporter van Seconds Out vroeg of Usyk de Nederlands -Surinaamse bokser kende, waarop Usyk gekscherend deed of hij nog nooit van hem had gehoord.

Ongeschonden uit de strijd

Voor Spong die zich met het gevecht tegen Usyk wereldwijd op de kaart kan zetten zal er veel afhangen of hij wint. Critici classificeren Spong als de underdog tegenover Usyk. Echter zou Spong zomaar voor een verrassing kunnen zorgen.

ZIE OOK >> Tyrone Spong slaat Jeyson Minda knock-out

Zaterdagavond sloeg Spong in Mexico zijn tegenstander Jeyson Minda nog knock-out. Aangegeven werd dat als Spong ongeschonden uit de strijd zou komen met Minda, hij tegenover Usyk zou komen te staan in New York.

Bekijk ook

Bokswereld ‘knock-out’ na dood vier jonge boksers

De recente dood van vier jonge boksers schokt de internationale bokswereld.

zijn zwaarste gevecht op weltergewicht

Bokser Errol Spence Jr aangeklaagd na veroorzaken ongeluk

Errol Spence Jr mag dan wel zonder ernstige kleerscheuren uit zijn auto ongeluk zijn gekomen, toch wordt de bokser aangeklaagd wegens rijden onder invloed.

Broer bokser Claressa Shields beschuldigd van mishandeling trainer

Er is een aanklacht ingediend tegen de broer van bokser Claressa Shields in verband met een aanval op de trainer van Ivana Habazin vóór de weging van hun gevecht.