BREAKING: Boksers Mikes Gym in race Olympische Spelen 2020 Nieuws
Nieuws

BREAKING: Boksers Mikes Gym in race Olympische Spelen 2020

BREAKING: Boksers Mikes Gym in race Olympische Spelen 2020
BREAKING: Boksers Mikes Gym in race Olympische Spelen 2020

Twee top boksers van het bekende Mikes Gym uit Oostzaan zijn in de race voor de Olympische spelen in Tokyo.

Mike Passenier onder andere de trainer coach van Badr Hari verteld onze redactie dat Chico Kwasi en Serginio Kanters, in de race zijn voor de Olympische Spelen. Beide boksers zijn multi getalenteerd en hebben een ruime ervaring in zowel het boksen als kickboksen.

Op naar Tokyo

Zowel Kwasi als Kanters gaan de kwalificering rondes in, de eerste vinden plaats op zaterdag 1 en zondag 2 februari 2020 in het World Trade Center in Rotterdam. Het Europese kwalificatietoernooi wordt gehouden in Londen van 14-24 maart 2020, gevolgd door het wereldkwalificatie-toernooi welke gehouden wordt in Parijs van 13-20 mei 2020.

De Olympische Spelen in Tokyo worden gehouden van 24 juli t/m 9 augustus 2020. Het NK Boksen 2020 wordt beschouwd als één van de meetmomenten om te bepalen wie namens TeamNL Boksen worden afgevaardigd naar de kwalificatie-toernooien voor de Olympische Spelen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws