BREAKING: Anthony Joshua en Tyson Fury TEKENEN eindelijk 200 miljoen contract Nieuws
Nieuws

BREAKING: Anthony Joshua en Tyson Fury TEKENEN eindelijk 200 miljoen contract

BREAKING: Anthony Joshua en Tyson Fury TEKENEN eindelijk 200 miljoen contract

Anthony Joshua en Tyson Fury zijn eindelijk tot een overeenstemming gekomen voor twee gevechten. De waard van het contract is 200 miljoen Engelse ponden.

De Britse media melden vanmiddag dat Joshua en Fury hebben nu een deal getekend voor twee gevechten die Floyd Mayweather tegen Manny Pacquiao zal overschaduwen, als het meest lucratieve gevecht in de geschiedenis van het boksen.

Nu de locaties nog

Zowel Joshua als Fury zullen elk £ 100 miljoen verdienen aan de gevechten. Eddie Hearn de promotor van Joshua onthulde de doorbraak vandaag. Er moet alleen nog een locatie worden bepaald waar de gevechten plaatsvinden; ,,We willen graag dat er in de komende maand een deal voor de locaties wordt bevestigd', zei Hearn tegen ESPN.

De eerste van de twee gevechten zal naar verwachting plaatsvinden in juni of juli, waarbij Saoedi-Arabië op de eerste plaats staat om hostingrechten veilig te stellen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws