BREAKING: Anderson Silva (45) tekent bokscontract Nieuws
Nieuws

BREAKING: Anderson Silva (45) tekent bokscontract

BREAKING: Anderson Silva (45) tekent bokscontract

Anderson Silva keert terug naar het boksen. De MMA-legende heeft een contract getekend om tegen Julio César Chávez Jr. de ring in te gaan. Silva bracht vandaag zelf het nieuws naar buiten via TMZ.

De 45-jarige MMA-legende heeft een contract getekend om op 19 juni te vechten tegen de 35-jarige Julio César Chávez Jr. Vorig jaar november werd Silva aan de kant geschoven door de UFC. Maar dat betekende volgens Silva niet dat hij zou stoppen met vechten. Eerder gingen al geruchten dat Silva zou gaan boksen.

Mijn adem

Tegen TMZ zegt Silva; ,,Als ik terugkijk op mijn reis, zie ik dat niets tevergeefs is geweest. Ik ben ontzettend blij met de kans om mijn bokskwaliteiten te testen tegen Julio César Chávez Jr. Ik train continu, streef altijd naar veerkracht en om obstakels te overwinnen. Vechten is mijn eeuwige adem", aldus Silva.

Het evenement waar Silva zal boksen is getiteld "Tribute to the Kings", deze zal plaatsvinden in het Jalisco Stadium in Guadalajara, Mexico en live beschikbaar zal zijn op Pay-Per-View. Het evenement zal ook een speciale demowedstrijd bevatten met Julio's legendarische vader, Julio César Chávez Sr. Deze wordt algemeen beschouwd als een van de grootste boksers aller tijden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws