Brak Tyson Fury Deontay Wilder's wil om te boksen? Boks Nieuws
Boks Nieuws

Brak Tyson Fury Deontay Wilder's wil om te boksen?

Brak Tyson Fury Deontay Wilder's wil om te boksen?

Voormalig WBC-zwaargewicht kampioen Deontay Wilder is nog steeds niet zeker van de toekomst van zijn bokscarrière. De 36-jarige winnaar van de Olympische bronzen medaille heeft niet meer gebokst, sinds hij werd verslagen in de elfde ronde van zijn trilogie gevecht met Tyson Fury.

Tijdens het gevecht sloeg Wilder zijn aartsrivaal Fury naar de grond. Maar hij kreeg ook zelf drie knockdowns voor zijn kiezen voordat het gevecht werd afgeblazen. Het was de tweede nederlaag op rij van Wilder tegen Fury. Wilder kreeg in beide partijen een flinke afstraffing gaat verder onder video).

Tijdens een recent interview onthulde Wilder dat hij psychedelica ging gebruiken. Om te beslissen of hij al dan niet verder wilde gaan met zijn carrière in de ring. Nu heeft de 36-jarige vechter onthuld dat hij Ayahuasca, een Zuid-Amerikaans psychedelisch brouwsel, gaat gebruiken om hem te helpen bij het bepalen van zijn volgende stappen.

Aan de drugs

,,Ik denk erover om Ayahuasca te doen. Dat zal mijn besluitvormingsproces zijn… Boksen heeft een slechte smaak gekregen vanwege wat het me heeft aangedaan", zegt Wilder. Het is gevaarlijk, politiek, valsspelen… ik heb nog steeds liefde voor de sport," vertelde Wilder in de Byron Scott-podcast.

Tijdens een recent interview noemde promotor Eddie Hearn, Derek Chisora ​​als een potentiële tegenstander voor Wilders comeback. Hoewel hij niet lang daarna het idee weer afschoot. Wilder heeft nog steeds veel opties in de sport met een nummer één positie na Fury in de WBC.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws