BOXING INFLUENCERS GOLD EDITION: Deelnemers bekend gemaakt Nieuws
Nieuws

BOXING INFLUENCERS GOLD EDITION: Deelnemers bekend gemaakt

BOXING INFLUENCERS GOLD EDITION: Deelnemers bekend gemaakt
BOXING INFLUENCERS GOLD EDITION: Deelnemers bekend gemaakt

Boxing Influencers krijgt een derde vervolg, het concept is simpel zet bekende Influencers tegenover elkaar in de boksring.

De 3e editie heeft een extra gouden randje, de organisatie is er in gelaagd voor Boxing Influencers 3 GOLD EDITION weer een aantal bekende namen te strikken. Recent zijn alle deelnemers bekendgemaakt.

Zo zullen de fans Dave Roelvink, Nesim, Joey Bravo en Luca voor de tweede keer in de ring zen staan. Aangezien zij allen hun tegenstanders wisten te verslaan gaan ze er nog een keer tegenaan en wel tegen elkaar.

Populair

Bij de dames zijn er ook een aantal influencers die het tegen elkaar opnemen zoals Fabiola en Vonneke Bonneke. Daarnaast zijn Donny Roelvink en DieTim aan elkaar gematched. Temptation Island Heikki en Jietske, Temptation Island Mezdi en Love Island Stenn, maar ook Temptation-Sidney en Buurtpolitie-acteur Henny, zullen hun bokskwaliteiten tonen.

Vorige edities van Boxing Influencers werden goed bekeken maar waren ook onderhevig aan commentaar. Vooral onder jeugd lijkt het concept goed aan te slaan wat de bekendheid van het boksen een flink stuk verhoogd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws