BOXING AID: Kijk 5 april gratis naar live boksen via internet Nieuws
Nieuws

BOXING AID: Kijk 5 april gratis naar live boksen via internet

BOXING AID: Kijk 5 april gratis naar live boksen via internet
BOXING AID: Kijk 5 april gratis naar live boksen via internet

Daar waar alle vechtsport events stil liggen, zal op 5 april in Japan het legendarische Rookie Of The Year toernooi plaatsvinden.

Het legendarische Japanse Rookie Of The Year-toernooi begint volgende week met de Oost-Japanse reeks en wordt live en gratis gestreamd via YouTube. Het evenement heet 'Save Japan Boxing', en gaat gewoon door ondanks de corona crisis.

Fans krijgen de mogelijkheid om te doneren en degenen die dat doen, kunnen een T-shirt ontvangen dat is ondertekend door Japanse wereldkampioenen zoals Naoya Inoue en Ryota Murata. Voor de Europese boksfans een leuke uitwijk manoeuvre nu alles ver stil ligt.

Beter dan niets

Elk jaar bestaat het toernooi uit vier ronde-gevechten tussen vechters die niet meer dan vier professionele wedstrijden kunnen hebben en niet meer dan 40 amateur-wedstrijden, wat betekent dat de deelnemers worden beschouwd als 'C-klasse'-kandidaten die op zoek zijn naar een grote doorbraak.

Uiteindelijk staan ​​de winnaar van de Oost-Japanse en de West-Japanse bracket tegenover elkaar in de All Japan-finale in december. In het verleden heeft het toernooi kampioenen opgeleverd zoals Fighting Harada, Jiro Watanabe en Katsunari Takayama die in mei zijn terugkeer maakt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws