Bokswedstrijd UFC-veteraan Mark Hunt stap dichterbij Nieuws
Nieuws

Bokswedstrijd UFC-veteraan Mark Hunt stap dichterbij

Bokswedstrijd UFC-veteraan Mark Hunt stap dichterbij
Bokswedstrijd UFC-veteraan Mark Hunt stap dichterbij

Een bokswedstrijd tussen UFC-veteraan Mark Hunt en NRL-legende Paul Gallen komt een stap dichterbij nadat Hunt een contract tekende om het gevecht aan te gaan.

Hunt heeft deze week getekend voor de bokswedstrijd en zegt dat hij gewoon wacht op Gallen om hetzelfde te doen. "We zijn klaar om te rocken het is wachten op Gallen om het contract te ondertekenen, maar ik denk dat hij nier durftt," vertelde Hunt aan Sporting News.

Angst om te vechten

Vorige maand werd bekend dat de managementteams van Hunt en Gallen diep in gesprek waren om een ​​enorm cross-over gevecht te realiseren. Hunt heeft niet gevochten sinds een verlies tijdens UFC Adelaide eind 2018.

Naast het vechten tegen Hunt, is Gallen gekoppeld aan een rematch met Barry Hall, en zelfs een wraakwedstrijd met Darcy Lussick. Gallen en Hall vochten om een ​​controversiële gelijkspel in november, terwijl Lussick een verbluffende knock-out overwinning in de eerste ronde scoorde op Justin Hodges in december.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws