AFGELAST! Boksclash Spong vs Tabiti gaat niet door Boks Nieuws
Boks Nieuws

AFGELAST! Boksclash Spong vs Tabiti gaat niet door

AFGELAST! Boksclash Spong vs Tabiti gaat niet door

Tyrone Spong zal aankomende zaterdag niet boksen tegen Andrew Tabiti. De twee stonden gepland tegen elkaar de ring in te gaan op de Anthony Joshua vs Oleksandr Usyk 2 undercard in Jeddah, Saoedie Arabië.

Dat Spong niet zal boksen is een grote teleurstelling voor de atleet maar ook zijn fans. Visum problemen bij Spong zouden de oorzaak zijn voor de afzegging. Eerder gingen er op social media geruchten dat er doping in het spel zou zijn. Echter wordt dit ontkracht door Bloedsport die schrijven:

Teleurstelling

,,Werd gisteren geïnformeerd dat Tyrone Spong door visa issues van de Usyk vs Joshua undercard is gehaald. wordt vervangen die James Wilson die nu zal staan tegen Andrew Tabiti.", aldus Bloedsport op Twitter. ,,Wederom aan aderlating voor Spong in boksen (2019 gevecht vs Usyk cancelled)."

Het gevecht zou voor Spong veel aandacht hebben gebracht aangezien deze in het voorprogramma van de rematch tussen Joshua en Usyk gepland stond. Tabiti heeft inmiddels een nieuwe tegenstander in de vorm van James Wilson (Bron Boxrec).

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws