Bokswedstrijd tussen sterkte mannen bevestigd: 'Eindelijk een datum' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Bokswedstrijd tussen sterkte mannen bevestigd: 'Eindelijk een datum'

Bokswedstrijd tussen sterkte mannen bevestigd: 'Eindelijk een datum'

Hafthor 'The Mountain' Björnsson vs. Eddie Hall is bevestigd voor maart. Strongman Hafthor Björnsson lijkt in een geweldige vorm te zijn voor zijn confrontatie met Eddie Hall, de sterkste man van de wereld.

Voorafgaand aan het blockbuster-gevecht ging Björnsson naar zijn Instagram-pagina om het gevecht te bevestigen terwijl hij pronkte met zijn conditietraining. Björnsson en Hall worden al enige tijd in verband gebracht met een bokswedstrijd. Omdat beide mannen bekend staan ​​om hun promotie op sociale media, is trash talk tussen de twee de afgelopen maanden zeker geëscaleerd.

De verwachte match-up wordt uitgeroepen tot de 'zwaarste bokswedstrijd in de geschiedenis'. Afgelopen oktober daagde Hall zijn rivaal Björnsson uit om een ​​weddenschap van 100.000 dollar te accepteren voor het goede doel. Björnsson reageerde echter met een donatie van $ 200.000 voor een goed doel, winst of verlies.

Rico Verhoeven

Terwijl hun eerste wedstrijd niet doorging nadat Eddie Hall een biceps blessure had opgelopen, lijkt het erop dat het gevecht nu toch echt doorgaat. ,,Maart is het. Er wordt gevochten. Laten we verdomme bidden dat Eddie zich niet meer terugtrekt", schreef Björnsson op Instagram.

Het lijkt een trend dat sterke mannen de boksring in willen stappen. Zo daagde afgelopen week Nederlands sterkste man Kelvin de Ruiter Glory kickbokskampioen Rico Verhoeven uit. De krachtpatser deed dit in het TV programma Beau op RTL 4.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws