Bokswedstrijd Mike Tyson tegen Roy Jones Jr haalt verbazingwekkend aantal betaalde kijkers – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Bokswedstrijd Mike Tyson tegen Roy Jones Jr haalt verbazingwekkend aantal betaalde kijkers

Bokswedstrijd Mike Tyson tegen Roy Jones Jr haalt verbazingwekkend aantal betaalde kijkers

Bokswedstrijd Mike Tyson vs Roy Jones Jr haalt over de miljoen betaalde kijkers

Mike Tyson en Roy Jones Jr hebben een groot aantal kijkers weten te trekken met hun bokswedstrijd zaterdag. Voor beide boksers was het hun rentree na een lange afwezigheid.

Het gevecht tussen voormalig zwaargewicht kampioenen Mike Tyson en Roy Jones heeft in Los Angeles zaterdagavond meer dan een miljoen Pay Per Views (PPV’s) opgeleverd. Het is een geweldige prestatie voor Tyson en Jones, en een bewijs van het kruispunt waar boksen zich momenteel in bevindt.

Maar wanneer een gevecht tussen twee legendes de meeste evenementen in de mainstream kan overtreffen, is het een zorgwekkende tijd voor de sport. Alleen de grote bokswedstrijden trekken veel betalende online kijkers. De minder bekende event en dito vechters zullen de grote aantallen niet gaan halen.

Grote vrees

Er is een reële vrees dat de gebruikelijke manieren van kijken over tien jaar niet meer zullen bestaan ​​vanwege het internettijdperk. Door de coronapandemie kan er geen publiek aanwezig zijn en wordt het online kijken noodgedwongen een must om überhaupt te kunnen kijken.

Dat neemt niet weg dat Tyson en Jones bewijzen dat er veel fans zijn die bereidt zijn om tussen de €10 en €20 te betalen om vanuit de luie stoel te kijken. Op 19 december vechten kickbokslegende Badr Hari en de Roemeen Benjamin Adegbuyi tegen elkaar tijden GLORY 76. Het is interessant om te zien welke PPV aantallen dat gevecht haalt. Dit kan namelijk alles bepalend zijn voor de kickboks sport.

Bekijk ook

Domme actie: PLATNEUS krijgt schorsing wegens fraude

Derek Anderson is voor 120 dagen geschorst wegens het vervalsen van medische papieren voor zijn ...

FOTO’S: Rico heeft nieuwe vriendin, samen op vakantie in Marbella

Rico Verhoeven heeft een nieuwe vriendin

🎥 Scherp en snel: Deontay Wilder toont boks skills

Deontay Wilder lijkt te werken aan een rentree

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page